Dispersor profil LED 17mm Tip 3, 2 metri, Alb Mat, tip Click
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

banda led cob banda led tavan banda led perete

Nou

Dispersor profil LED 17mm Tip 3, 2 metri, Alb Mat, tip Click

Dispersor tip click 17mm latime si 2 metri lungime este compatibil cu urmatoarele profile led cu codurile aferente:

Profile LED Rigips: VELLP309, VELLP312, VELLP313

Profile LED Aplicate: VELLP101, VELLP102

Poate fi utilizat si pentru a proteja canalul in momentul in care se realizeaza finisajele.

14,99 lei 12,60 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc
Descriere

Transformă-ți experiența de iluminare cu Dispersorul Tip Click pentru Profilele LED de 17mm! Cu o construcție inteligentă și caracteristici inovatoare, acest dispersor te va impresiona din prima clipă.

 

Avantajele transformate în beneficii:

 

1. Instalare și Mentenanță Fără Efort: Datorită designului său de tip click, acest dispersor este extrem de ușor de scos și pus, facilitând procesul de mentenanță și economisind timp prețios.

 

2. Lumina Omogenizată și Culoare Albă Elegantă: Culoarea albă a dispersorului nu numai că omogenizează perfect lumina, dar adaugă și o notă de eleganță oricărui design interior. În plus, reține între 15-20% din lumina, oferind un efect luminos plăcut și delicat.

 

3. Rezistență și Durabilitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest dispersor este rezistent și nu se ingalbeneste în timp, asigurând o durată de viață îndelungată și un aspect impecabil în orice condiții.

 

4. Ușor de Tăiat: Cu unelte adecvate, dispersorul poate fi tăiat cu ușurință, permițându-ți să-l ajustezi conform nevoilor tale specifice de iluminare.

 

5. Compatibilitate Versatilă: Potrivit pentru utilizarea cu o varietate de profile LED, inclusiv cele pentru rigips și cele aplicate, acest dispersor este compatibil cu codurile specifice menționate mai sus, oferindu-ți mai multe opțiuni pentru personalizarea iluminatului în spațiul tău.

 

Transformă fiecare colț al casei tale într-un spațiu luminos și plin de stil cu Dispersorul Tip Click pentru Profilele LED de 17mm! Optează pentru calitate și funcționalitate superioară pentru iluminatul tău!

Fisa tehnica
VELLP-UNICOV3-MLK
Material
PVC
Dispersor
Tip Click
Culoarea Corpului
Alb Mat
Lungime
2000mm
Latime
17mm