Rola dispersor 20 metri profil LED Rigips 24mm alb
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

banda led cob banda led tavan banda led perete

Nou

Dispersor 3 metri profil LED Rigips 24mm alb mat tip click

Uniformitate si imbinare perfecta a profilelor tale utilizand Dispersorul la 3 metri pentru Profil LED Rigips 24mm. Un dispersor esențial pentru cei ce doresc sa incastreze in tavan sau perete mai multe profile led pentru rigips si tencuiala.

Cu o lungime generoasă de 3 metri și o lățime de 24mm, acest dispersor este gândit pentru a se potrivi perfect cu profilele LED rigips de tavan sau perete 24mm, oferind o integrare impecabilă și o distribuție uniformă a luminii, fara a se vedea imbinarea dintre doua profile led incastrate.

Il poți taia la dimensiunea dorită!

Compatibil doar cu profilul led pentru rigips de 24mm VELLP305!
26,99 lei 22,68 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc
Descriere

Fără urme inestetice de imbinare!

Inovația este cuvântul de ordine când vine vorba despre acest produs. Sistemul său de montare "click" este un real avantaj, facilitând introducerea și scoaterea fără efort pentru întreținere sau ajustări. Astfel, te vei bucura de o experiență de instalare fără stres și de o estetică impecabilă, fără urme inestetice de imbinare.


Fără înglbenire în timp!


Dar beneficiile nu se opresc aici! Durabilitatea este la fel de impresionantă. Materialul nostru premium nu se ingalbeneste în timp, nu devine casant și asigură o prindere sigură a profilului LED, garantând astfel o iluminare constantă și fiabilă. Indiferent de condițiile de utilizare, vei beneficia de o performanță excepțională și de o estetică impecabilă.

Nu cade din profil


Și pentru că suntem preocupați de fiecare detaliu, am proiectat acest dispersor să reziste căldurii emanate de banda LED, asigurându-te că lumina rămâne întotdeauna la înălțimea ei, fără riscul de cădere sau alterare a performanței.

Alege Rola Dispersor Profil LED Rigips și transformă-ți spațiul într-o oază de lumină și eleganță, unde fiecare detaliu contează și unde confortul și funcționalitatea se întâlnesc într-o armonie perfectă!

Fisa tehnica
VELLP305-MILKC-3M
Material
PVC
Garantie
3 ani
Certificari
CE RoHS
Dispersor
Tip Click
Culoarea Corpului
Alb Mat
Lungime
3 metri
Latime
24mm
S-ar putea sa-ti placa