Neon Flex Lumina Rece Fatade 24V 12W/m de exterior IP65
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Neon Flex Lumina Rece Fatade 24V 12W/m de exterior IP65

Transformă-ți spațiul într-o panoramă de lumină și culoare cu Neonul Flex Lumina Rece!


Conceput pentru a sublinia contururile și detaliile arhitecturale ale cladirilor, acesta îmbină eleganța cu performanța durabilă.

Cu o garanție de 3 ani și o protecție împotriva umidității IP65 și razelor UV, este soluția perfectă pentru iluminatul exterior.

Flexibil și ușor de instalat, fiecare rola de 10 metri poate fi adaptată la dimensiunea dorită, asigurându-ți libertatea de creație.

Lumina Rece vibrantă și bogată va încânta privirile și va adăuga o notă de căldură oricărui mediu.

Cu ajutorul unui controler smart, poți personaliza intensitatea luminoasa și efectele luminoase, transformând fiecare moment într-un spectacol vizual.

Pentru o funcționare optimă, completează proiectul cu profile LED și surse de alimentare de exterior de 24V.

Descoperă acum puterea și versatilitatea Neonului Flex Lumina Rece și lasă-ți imaginația să zboare în lumea fascinantă a iluminatului creativ
36,99 lei 31,08 lei (fara TVA)
Rating:
(0)

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

check In stoc

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

Descoperă Iluminatul Exterior într-o Nouă Lumină cu Neon Flex Lumina Rece


Transformă Fasadele în Opere de Artă cu Lumina Vibrantă a Neonului Flex cu Lumina Rece

Îți dorești să scoți în evidență frumusețea și arhitectura clădirii tale? Alege Neonul Flex cu lumina rece pentru a da viață contururilor și detaliilor arhitecturale, într-un mod cu totul inedit.


Lumina Galbenă Ce Înfrumusețează Orice Spațiu

Cu Neonul Flex 6500K, aduci o notă caldă și strălucitoare în orice peisaj urban sau rural. Fie că îl utilizezi pentru iluminatul clădirilor rezidențiale, comerciale sau instituționale, efectul său captivant va impresiona cu siguranță.


Rezistență și Durabilitate Garantate

Cu o garantie de 3 ani, acest Neon Flex 24V de exterior este construit pentru a rezista condițiilor exterioare dificile.

Gradul său de protecție IP65 îl face rezistent la umiditate și la razele UV, asigurându-ți că lumina strălucitoare nu se estompează niciodată.


Flexibilitate și Ușurință în Instalare

Cu o lungime de 10 metri pe rola, și posibilitatea de a fi tăiat la fiecare metru, acest Neon Flex de exterior este perfect pentru proiectele de orice dimensiune. Instalarea sa este simplă și rapidă, iar efectul final este cu adevărat remarcabil.


Experimentează Culoarea și Controlul Total

Culorile vibrante și vii redate de Neonul Flex Lumina Rece vor transforma orice spațiu într-o experiență vizuală memorabilă. Cu ajutorul unui controler smart, poți adapta lumina în funcție de preferințele tale, transformând orice moment într-un spectacol de lumină și culoare.


Completează-ți Proiectul cu Accesorii Potrivite

Pentru a asigura o funcționare optimă, nu uita să adaugi și profile LED și surse de alimentare de exterior de 24V. Aceste accesorii esențiale completează perfect experiența oferită de Neonul Flex Lumina Rece, asigurându-ți că proiectul tău de iluminat va străluci cu adevărat.


Descoperă acum puterea și versatilitatea Neonului Flex Cu lumina rece și transformă-ți spațiul într-o oază de lumină și culoare!

Descoperă Profilele LED | Alege Sursele de Alimentare de Exterior 24V

Fisa tehnica
VEL99LED951
Tensiunea alimentare
24V
Lumeni
18-20lm/led
Unghi de redare
150°
Dimabil
DA
Temperatura de culoare
6000-6500K ( Lumina Rece )
Grad de protectie
IP65 - Exterior
Durata minima de viata
30000h
Lungime rola
10m
Garantie
3 ani
Certificari
CE, RoHS
Tip LED
SMD 2835
Taiere
1 metru
Dimensiuni
10XH16MM