Click for more products.
No produts were found.
Nu am mai incercat acest tip de banda led pana acum,pot spune ca ma declar multumit. Banda rigida lumineaza foarte tare, nu se incalzeste,se conecteaza usor
Produs ff bun
Am cumparat acest spot pentru tavan acum 3 luni,pana in prezent functioneaza fara probleme.Lumina este puternica si nu se incalzeste
Cand am cumparat acest proiector led rgb nu stiam cat de tare o sa lumineze si daca o sa se potriveasca cu ceea ce imi doream sa fac.Am fost putin reticienta,dar am dat comanda,produsul a ajuns foarte rapid,a doua zi dimineata.Proiectorul RGB este bine realizat,este destul de greu,iar lumina este foarte puternica.Cel mai mult ma incanta faptul ca pot seta o singura lumina sau sa creez jocuri de lumini.Ma declar multumita!
Proiector LED RGB 20W 8 Luna  in urma
Am luat si eu cateva bucati si vreau sa spun ca se cunoaste calitatea,spoturile sunt bine finisate,iar pentru 10W lumineaza foarte bine.Felicitari echipei Ledhome!Cel mai mult am apreciat ca mi-au trimis un spot pentru a-l vedea inainte de a da comanda pentru toate. Zi buna,recomand!
Am comandat 10 astfel de spoturi led aplicate pentru un living,chiar daca sunt de 10W,lumina este foarte intensa.Recomand
Foarte eficient
Am cumparat doua astfel de sonerii cu senzor si pot spune ca ma declar multumit.Sunt usor de montat,livrare rapida.
Am cumparat 5 astfel de profile pentru trepte si pot spune ca este bine realizat si pare rezistent in timp.In trecut am mai cumparat astfel de profile pentru banda,dar nu erau atat de calitative ca astea.Recomand profilul si pe cei de la ledhome.
Profil calitativ
Nu credeam ca te poti juca asa cu un profil flexibil...Imi place mult ca se poate modela dupa cum vrei,poti crea tot felul de forme.Atat capcul alb cat si profilul sunt flexibile.Super..
Cel mai mult imi place la acest dimmer pentru banda led este ca pot controla doua benzi de culori diferite.Eu am pus banda led in bucatarie si pentru ca profilul era lat am bagat doua benzi,una pe calda si una pe neutra,in felul asta pot schimba cand vreau fie pe rece fie pe calda.
Produsul este calitativ,carcasa dimmerului este din aluminiu,iar telecomanda are o acoperire mare
Chiar daca din poze nu-ti prea dai seama acest spot led pentru baie se monteaza perfect incastrat. Practic arata ca o aplica doar ca spatele este incastrat in tavan.Lumineaza bine.Recomand
Dimmerul se conecteaza destul de usor cu banda led,iar telecomanda are raza de actiun mare.Il mai vazusem in trecut si pe la dedeman,doar ca era mult mai scump.Aici am gasit pretul cel mai bun.recomand
ieri am dat comanda si astazi a ajuns,am facut cateva probe isi face bine treaba,ma enervam la culme cand intra cineva si nu stiam...soneria cu senzor de miscare a fost rezolvarea.
Isi face bine treaba
Tocmai ce am ridicat cele 5 bucati de spoturi led pe sina.Chiar arata bine,plus ca fac o lumina...Va recomand calitatea spotului este foarte buna!
Multumesc,o sa revin cu o noua comanda de spoturi pentru o alta locatie
Click to zoom out Click to zoom out
De regula nu prea las recenzii,dar de aceasta data cei de la ledhome m-au rugat sa-mi spun parerea.In domeniul meu ma intalesc des cu proiectoarele led de exterior si de regula facem achizitii destul de des.M-am decis sa incerc si aceste proiectoare LED de 100W.
La prima vedere proiectoarele sunt bine construite,au o carcasa solida din aluminiu.Lumineaza foarte intens la consumul pe care-l au.Recomand tuturor aceste proiectoare led de 100W!
Multumesc Ledhome
Click to zoom out Click to zoom out Click to zoom out

Meniu

Contul tau

Click for more products.
No produts were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Conecteaza-te