Click for more products.
No produts were found.

Sursa LED PVC 12V 12W IP20

      Sursa de alimentare LED cu puterea de 12W si tensiunea de 12V stabilizata (voltaj constant )  este echipata cu urmatoarele sisteme de siguranta: protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supraincalzire.

      Avand gradul de protectie impotriva umezelei IP20 si factorul de putere >0,94, aceasta sursa de alimentare se preteaza montajului in interiorul locuintei, iar cu ajutorul benzilor LED asigura o iluminare constanta si de durata.

26,80 lei
Stoc Indisponibil
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
99SETDC12PVC
Compara0
Add to wishlist
Descriere

Model SETDC12W

      Acum calitatea este posibilă tuturor. Sursa profesionala de alimentare LED cu voltaj constant ( stabilizata ) de 12V , avand factorul de putere >0,94 asigura in mod garantat o eficienta si o fiabilitate maxima pe parcursul utilizarii.

      Avand gradul de protectie IP20 si o carcasa metalica, aceasta sursa LED va fi protejata impotriva elementelor solide cu diametrul mai mare de >12,5mm. Se recomanda montarea sursei LED in interiorul locuintei, de preferinta in locuri ferite de umezeala.

      Asadar, daca esti in cautarea unei surse de alimentare led Profesionale care sa functioneze in conditii de siguranta si sa-ti ofere maximul de randament, acest produs este ceea ce ai nevoie. Fabricata dupa normele Uniunii Europene, ea iti ofera de 3 ori SIGURANTA prin sistemele integrate de protectie la: scurtcircuit, supraincalzire, supraalimentare! Poti utiliza aceasta Sursa Profesionala de alimentare LED la iluminarea cu: benzi led, spoturi si becuri alimentate la 12V sau o poti folosi la alimentarea circuitelor camerelor de supraveghere CCTV. (Click - cum alegem corect o sursa de alimentare led)

    Cu o garantie de 3 ani acest transformator led se dovedeste a fi o alegere corecta! Sursa nu vine insotita cu accesorii (cabluri sau fire, conectori).        Montajul are un nivel de dificultate redus, dar in cazul in care nu detineti abilitati tehnice este recomandat sa apelati la un specialist Daca intampinati dificultati in montajul acestei surse LED, va recomandam sa studiatii urmatorul articol:

Detalii ale produsului
99SETDC12PVC

Fisa tehnica

Putere
12W
Tensiunea de alimentare
230V AC
Tensiune de iesire
12V DC
Amperaj
1A
Grad de protectie la umiditate
IP20 - Interior
Garantie
3 ani
Material carcasa
PVC
Eficienta
94%
Protectie suprasarcina
110% - 135% intra in regim de avarie
Dimensiuni
90x48x34
Fisiere asociate
Reviews
No comments

Leave a review

  • Calitate:
  • Experienta cu echipa LEDHome:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Contul tau

Click for more products.
No produts were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Conecteaza-te