Produse Speciale
Produse Speciale
Pret 156,87 RON Pret Normal 210,00 RON
-25,3%
Pret 148,75 RON Pret Normal 175,00 RON
-15%
Pret 111,00 RON Pret Normal 150,00 RON
-26%
Pret 109,00 RON Pret Normal 150,00 RON
Toate produsele vandute
New Products
Testimonial
Testimonial
Am comandat cateva becuri si un proiector LED de pe acest site. Pot spune ca produsele sunt super faine, corespund descrierilor, iar personalul a fost foarte amabil! Recomand
Oana
Foarte multumita!
Am primit ce am comandat, chiar am avut si un bonus din partea celor de la ledhome. Ma declar multumita!
Laura F.
Multumita
A trecut numai doua luni de cand am trecut pe led, chiar daca eram sceptic la inceput, acum imi este clar ca am facut cea mai buna alegere.
Alexandru
Consum mic
De ce sa optam pentru iluminatul LED?

De ce sa optam pentru iluminatul LED?

De ce sa alegem sa iluminam LED?


    Cred că acest articol ar trebui să înceapă cu întrebarea următoare - Doriți să economisiți bani și să îmbunătățiți mediul înconjurător? 

    Bănuiesc răspunsul dvs şi trebuie să vă spun că alegerea led-urilor este simplă. Lămpile cu leduri, începând de la un simplu Bec până la o lampă stradală sunt uşor de instalat, conectat la reţeaua existenta şi de îndată puteţi să vă bucuraţi de economii semnificative. Cine nu şi-ar dori, nu?

    LED-ul este foarte eficient din punct de vedere energetic – Emană mai puțină căldură, oferă mai multă lumină cu un cost mult mai mic fata de alte alternative clasice de iluminat.

    În iluminatul cu led utilizați mai puțină energie electrică pentru aceeași ieșire de lumină - cu 85% mai puțină energie electrică în comparație cu iluminatul convențional și cu aproximativ 18% mai puțină energie electrică în comparație cu CFL (becurile economice, dar au fost interzise pe piaţă). 

    În întreaga lume, aproximativ 20% din electricitate este consumată în iluminat. LED-ul poate avea un impact mare asupra consumului de energie. Economiile cu adevărat cresc în zonele ce trebuie iluminate pe timp de noapte pentru securitate, unde luminile sunt lăsate pe perioade mai lungi. O gospodărie medie din România are 24 de surse de lumină (becuri, lămpi sau alte corpuri de ilumină), iar pentru aproape toate acestea există o alternativă cu LED-uri. În cazul întreprinderile, acestea pot face economii uriașe la factura de electricitate şi în acelaşi timp pot contribui la un mediu sănătos.

Economii de energie realizate prin utilizarea LED-urilor împotriva altor tipuri de lămpi

           Halogen             Incandescent               CFL
Consum 50W 60W 11-15W
LED 6.5W 11.5W 10.5W
Cat economisiti? 87% 81% 10-23%

    Economii în iluminatul LED al afacerilor


    Pentru utilizarea în scopuri comerciale - trecerea la LED-uri are un impact financiar deosebit. În condiţiile actuale de piaţă, orice economie este binevenită. Noi, oferim şi sprijinim în permanentă multe companii pentru identificarea celei mai bune soluţii de iluminat care va produce atât o lumină corespunzătoare cât şi un consum redus de energie electrică. Spre exemplu, în cazul Panourilor LED amortizarea investiţiei se realizează intre 12-36 luni. Noi concepem soluţiile doar cu sisteme de iluminat care va ajuta să economisiţi bani, dar nu facem rabat de la cantitatea de lumina de care aveţi nevoie.

    Întreţinerea corpurilor de iluminat LED


    Costuri reduse de întreținere și curățare. Nu implică nimic special, excepţie fac anumite cazuri in care acestea trebuie degresate (Iluminat serviceuri auto, Iluminat cabinete medicale). Elementele precum panourile LED sunt mult mai ușor de curățat în comparație cu panourile fluorescente.

    În cazul defecţiunilor, dacă de multe ori poate părea complicat, dar în momentul în care o componentă se strica aceasta poate fi înlocuită, în cele mai multe din cazuri tine strict de corpul de iluminat, se poate sau ne se poate schimba. Din punctul acesta de vedere, noi suntem foarte promti şi încercam în permanenţă să îmbunătăţim acest serviciu de service, iar până acum nu au fost probleme.

   

     Mai multe vânzări, mai mulţi clienţi datorită iluminatului LED?

  Când faceți upgrade la zonele slab luminate cu LED, o să constataţi că este o diferenţă destul de mare privind intensitatea luminoasă.

   Chiar de curând am primit feedback de la clienții noştri care au raportat o atmosferă mai bună atât pentru personalul lor cât şi pentru clienţi. Ultimul feedback a fost oferit atât de angajaţi cât şi de managerul a doua saloane de înfrumuseţare. Angajaţii au afirmat că nu mai trebuie să-şi solicite vederea atunci când tund şi nu-i mai oboseşte atât de tare, iar domnul manager a afirmat: “Clienţii petrec mai mult timp în saloane, iar lumina parcă i-a schimbat”, am preferat să citez. Deci iluminatul cu LED în cazul saloanelor de înfrumuseţare funcţionează cu succes. Sunt convins că şi în cazul afacerii tale va funcţiona la fel!

    De asemenea, rapoartele de la angrosiști ​​și comercianții cu amănuntul au inclus cifre de vânzări mai bune, deoarece produsul este mai aprins, mai bine iluminat și clienții petrec mai mult timp în magazin.

Descoperiti panourile LED - Click

     Lămpile LED durează mult mai mult - Economisiți chiar mai mult


    În mod obișnuit şi cinstit vorbind, lămpile LED au o durată de viață de 25.000 de ore - adică peste 22 de ani, dacă sunt utilizate timp de 3 ore pe zi. Acest lucru va duce la economisirea banilor pentru înlocuirea lămpilor și întreținerea iluminatului din clădire. Becurile convenționale (becul incandescent) durează aproximativ 1.000-2.000 de ore (1-2 ani) și CFL (becul economic) în jurul valorii de 6.000 -15.000 de ore (între 6 și 13 ani). Costul LED-urilor numai reprezintă o problemă şi chiar a scăzut în ultimii ani, ceea ce a dus la reducerea substanțială a perioadei de amortizare la câteva luni pentru majoritatea corpurilor de iluminat LED

     Salvați acum - Utilizaţi 400 de wați pentru iluminatul unei singure camere?? Înlocuiți cu LED 50W şi veţi avea aceeaşi lumina, dar la un consum mai mic!

    Au dispărut zilele când în cameră era aprinsă o singură lampă de 60W sau de 100W. În camerele de zi, dormitoare și bucătării – becurile au fost înlocuite cu multe spoturi. Fiecare lumină ar putea fi de 35W sau 50W (Halogen) - ceea ce va conduce la o putere de până la 400W. Cu lămpile cu LED-uri LEDHome, energia utilizată este redusă la doar 52W (6,5W pe lampă), pentru aceeași cantitate de lumină. Cum prețurile energiei electrice aparent merg doar în sus este logic să trecem la LED-uri, nu?

    Cele mai mari economii sunt observate atunci când LED-ul înlocuiește iluminatul cu halogen sau convențional.

    Dacă luăm un exemplu tipic de opt reflectori cu halogen de 50W GU10 într-o bucătărie - spoturile LED GU10 pot fi instalate în câteva minute (consultați gama echivalentă GUW 50W) 

    LED-urile economisesc bani în două moduri:
  Veți economisi în fiecare an pe baza consumului redus de energie per lampă, LED-uri pot dura şi peste 20 de ani, veți economisi și mai mult utilizând mai puține becuri LED.Amortizarea investiţiei poate fi realizată de la 6 luni până la 36 de luni (în funcție de produs și de preț)

     Avantaje LED


    Lămpile cu LED-uri se aprind și se opresc instantaneu - Nu există timp de încălzire spre deosebire de multe CFL-uri
LED-ul nu conţine Mercur, spre deosebire de CFL
O cantitate mică de Mercur este folosită în becurile CFL. Orice reducere a utilizării mercurului va aduce beneficii mediului înconjurător. 

   Lămpile cu LED-uri arată la fel ca becurile tradiționale, dar atenţie la dimensiunile becurilor LED, unele pot fi mai mari şi nu vor încăpea în soclurile lustrelor sau a altor corpuri de iluminat. ( vezi aici bec LED 18W )

    La începutul acestei tehnologii becurile LED nu arătau prea bine, parcă erau OZN-uri, cu toate acestea, au existat progrese masive în designul corpurilor LED, astfel încât acum acestea arată aproape identice cu becurile cu filament sau halogen.
    Acum, acestea se pot găsi în tot felul de forme, puteri şi dimensiuni. Puteţi vizualiza becurile LED aici 

    Am tot spus, LED-urile oferă mai multă lumină cu mult mai puțină energie.

    Pe toată durata de viață a unui produs LED, se utilizează atât mai puțină energie electrică cât și produsele de înlocuire; economisind chiar mai multă energie în transport, ambalare și întreținere în comparație cu lămpile convenționale. Toate acestea contribuie la reducerea emisiilor de CO2, un câștig pentru dvs. și mediul înconjurător. Deoarece lămpile cu LED-uri sunt foarte eficiente, ele sunt produsul perfect pentru a recompune sursele regenerabile de energie, cum ar fi panourile solare sau energia eoliană.

    LED-urile funcționează nu se încălzesc atât de tare şi pot fi mai sigure!


    Lămpile LED emana mult mai puţină căldură decât lămpile cu halogen tradiționale și pot fi mai puțin periculoase. De altfel, utilizarea LED-ului va permite o funcționare mai eficientă a unui sistem de încălzire sau aer condiționat. 

    LED-ul atrage mai puține insecte


     Există dovezi bune care sugerează că produsele LED atrag mai puține insecte, ceea ce înseamnă mai puţine bătăi de cap și curățare. 

    Gama produselor LED este în creștere, iar produsele precum benzi LED sunt deja depăşite. Acum întâlnim Neon LED Flexibil, Lustre LED, Corpuri de iluminat LEDProiectoare LED etc. Care pot să-şi schimbe culoarea, luminozitatea, şi fac mai ușoară controlul acestora oriunde.

LED-ul reprezintă un viitor mai luminos!

    Milioane de dolari sunt cheltuite pentru cercetare și dezvoltare, totul pentru a face ca produsele LED să fie şi mai eficiente. Caracteristicile şi avantajele acestor produse LED le fac ideale pentru consumator. Acum, tehnologia avansată ne permite să putem controla orice LED de la distanţă prin smarphone-uri şi tablete.

    Pe site-ul nostru www.ledhome.ro veţi putea întâlni întotdeauna produse led cu cel mai bun preţ. Ne ţinem în permanenţă conectaţi cu noile tehnologii în materie de iluminat şi vrem ca înainte de toate să vă oferim calitate şi un sistem de iluminat LED de durată.

    Aveţi nevoie de suport tehnic pentru stabilirea necesarului de iluminat? Nimic mai simplu şi uşor, ne puteţi contacta aici, suntem mereu alături de dvs.

Toate comentariile

Raspunde comentariului