Sina Spoturi LED 3 metri Neagra trifazica cu alimentare la 220V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Sina Spoturi LED 3 metri Neagra trifazica cu alimentare la 220V

Cand Designul și Iluminatul Interior se întalnesc cu Sina Spoturi LED Neagra, aplicata pe tavan.

Sina Spoturi LED Neagra redefinește estetica și funcționalitatea iluminatului interior.

Realizată din aluminiu de înaltă calitate și finisată cu vopsea neagră în câmp electrostatic, această sina impresionează prin eleganța sa și rezistența sa deosebită.

Dotată cu 4 conductori din cupru gros, oferă flexibilitate și control desăvârșit în iluminarea spațiilor.

Cu o lungime de 3 metri și dimensiuni optime de 32mm lățime și 35mm înălțime, se integrează perfect în orice ambient.

Fiind compatibilă exclusiv cu spoturile LED pe sina alimentate la 220V, Sina Spoturi LED Neagra este soluția ideală pentru un design modern și eficient energetic.
404,10 lei Pret anterior 449,00 lei-10% 339,58 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
notifications_active Ultimele produse in stoc
Descriere

Descoperă Eleganța și Performanța Sinei Spoturi LED Neagra cu alimentare la 220V

Înălțați standardul iluminatului interior cu Sina pentru Spoturi LED Neagra 3 metri lungime - soluția ideală pentru un design modern și eficient energetic.

Fabricată din aluminiu de înaltă calitate și finisată cu vopsea neagră în câmp electrostatic, această sina pentru spoturi led este atât o operă de artă estetică, cât și un exemplu de robustețe și stabilitate.


Sina spoturi LED trifazică cu Finisaje Superioare

Cu un design minimalist și finisaje impecabile, Sina Spoturi LED Neagra la 3 metri se integrează perfect în orice spațiu interior. Grosimea sa optimă și structura solidă asigură o rezistență la îndoire și o stabilitate superioară, fiind ideală pentru spoturile LED mai puternice.

O sina pentru spoturil led cu Flexibilitate și Control total!

Echipată cu 4 conductori din cupru gros, această sina trifazică oferă posibilitatea de a controla iluminatul în moduri variate.

Cu alimentare directă la 220V, puteți utiliza un conector de alimentare pentru a aprinde toate spoturile simultan sau pe 2 sau chiar 3 circuite distincte, adaptând iluminatul exact nevoilor dumneavoastră. Pentru controlul precis, utilizați intrerupatoare duble sau triple, oferindu-vă libertate totală în iluminarea spațiului dumneavoastră. Pentru acest lucru trebuie sa achizitionati conectorul de alimentare!


Performanță Durabilă


Sina pentru Spoturi LED aplicata pe tavan Neagra este proiectată pentru a rezista testului timpului, asigurând o performanță durabilă și fiabilă. Cu dimensiuni optime - 3 metri lungime, 32mm lățime și 35mm înălțime - aceasta este soluția ideală pentru montajul aplicat pe tavan și este compatibilă exclusiv cu spoturile LED pe sina alimentate la 220V.

Transformă-ți Spațiul cu Sina Spoturi LED Aplicata pe tavan

Revoluționați aspectul și funcționalitatea iluminatului din interiorul dumneavoastră cu Sina Spoturi LED Neagra.

Descoperiți perfecțiunea estetică și performanța tehnică într-un singur produs și creați un ambient luminos și elegant în fiecare încăpere.

Contactați-ne pentru a comanda Sina pentru Spoturi LED Neagra la 3 metri și pentru a aduce lumină și stil în locuința sau spațiul dumneavoastră comercial!

Fisa tehnica
VEL40003A/B
Material
Aluminiu
Tensiunea alimentare
220-240V
Culoarea Corpului
Negru
Tip sina
TRIFAZICA
Dimensiuni
3000X32Xh35mm