Sina Spoturi LED 2 metri Neagra trifazica cu alimentare la 220V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
accesorii sina spoturi led tavan

Sina Spoturi LED 2 metri Neagra trifazica cu alimentare la 220V

Descoperă versatilitatea și eleganța cu Sina Spoturi LED Trifazică Neagră - alegerea perfectă pentru iluminatul modern.


Această sina pentru spoturi led aplicata pe tavan reprezintă echilibrul perfect între funcționalitate și stil, oferind un suport solid pentru spoturile LED în orice mediu.


Potrivită atât în spații comerciale, cât și în living, dormitor, bucătărie și hol, această sina neagra se integrează armonios în orice tip de decor.


Cu posibilitatea de a fi suspendată elegant sau montată direct pe tavan, se adaptează cu ușurință oricărui stil de design interior, aducând un plus de rafinament și lumină fiecărui spațiu.


Datorită finisajelor de înaltă calitate și construcției solide din aluminiu, această sina trifazică pentru spoturi LED promite performanțe de top și o estetică impecabilă.


Alege iluminatul inteligent și stilat cu Sina Spoturi LED Trifazică Neagră - simplu, dar impactant!

257,89 lei 216,71 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

Revolutionați Aspectul și Performanța Iluminatului cu Sina Spoturi LED Neagră 


Sina Spoturi LED Neagră la 2 metri redefinește standardele iluminatului interior, oferind un amestec perfect între eleganță și funcționalitate.Fabricată din aluminiu premium și finisată cu vopsea neagră în câmp electrostatic, această sina pentru spoturi impresionează prin designul său modern și rezistența sa deosebită.


Sina spoturi led în living, dormitor, bucătărie și hol.

Cu o lungime optimă de 2 metri, se integrează perfect în orice spațiu și poate fi tăiată la orice dimensiune pentru a se potrivi cu necesitățile dumneavoastră specifice.


Dotată cu 4 conductori din cupru gros, Sina Spoturi LED Neagră oferă flexibilitate maximă în controlul iluminatului.

Alimentată direct la 220V, această sina permite conectarea și controlul spoturilor LED în funcție de preferințe. Prin utilizarea unui conector de alimentare adecvat, puteți aprinde toate spoturile simultan sau pe 2 sau chiar 3 circuite distincte, adaptând iluminatul la cerințele precise ale spațiului dumneavoastră.


Montaj sina spoturi led aplicata sau suspendata pe tavan

Montajul se face exclusiv pe tavan și poate fi suspendată, oferind un aspect elegant și modern. Datorită robusteței sale, Sina Spoturi LED Neagră nu se îndoaie la suspendare, asigurând un aspect impecabil și o distribuție uniformă a luminii în încăpere.

Sina spoturi led tavan la 2 metri cu montaj suspendat sau aplicat

Cu dimensiuni optime de 32mm lățime și 35mm înălțime, această sina spoturi led este ușor de montat și poate fi adaptată la orice spațiu. Alegeți Sina Spoturi LED Neagră pentru a transforma orice încăpere într-un spațiu luminos, elegant și funcțional, redefinind conceptul de iluminat interior.

Fisa tehnica
VEL40002A
Material
Aluminiu
Tensiunea alimentare
220-240V
Culoarea Corpului
Alb
Tip sina
TRIFAZICA
Dimensiuni
2000X32Xh35mm