Conector de imbinare si alimentare sina trifazica 220V Alb
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Conector de imbinare si alimentare sina trifazica 220V Alb

Ai un fir tras pe mijlocul sinei pentru spoturi LED?Nicio problema! Utilizand acest conector de alimentare si de imbinare poti face alimentarea cu energie electrica direct in el, astfel nu mai este obligatoriu sa ai fire de curent la unul dintre capetele sinei pentru spoturi.

Acest conector de imbinare se va utiliza cand vrei sa unesti doua sine pentru spoturi led si totodata sa le alimentezi.

Spre deosebire de celalalt model disponibil, in cazul acestuia avem posibilitatea de a alimenta sina pentru spoturi led direct din el. 

Spre exemplu, avem de imbinat doua sine si cablul se afla pe mijlocul tavanului, cu ajutorul acestui conector putem alimenta sina direct din acesta.
83,00 lei 69,75 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check Stoc furnizor, disponibil pe comanda

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

Transformă montajul și alimentarea sistemului tău de iluminat LED pe sina trifazică într-o operațiune simplă și eficientă cu Conectorul de Îmbinare și Alimentare Sina Trifazică, versiunea în elegantul alb, cu o lungime de 170mm.

Simplifică Instalarea Cu Conectorul de Îmbinare și Alimentare Sina Trifazică

Acest conector inteligent este proiectat special pentru a uni două sine între ele, oferind astfel posibilitatea de a crea configurații complexe și adaptabile în funcție de nevoile tale de iluminare. Însă, ceea ce îl diferențiază de alte modele disponibile este capacitatea sa inovatoare de a alimenta direct sina pentru spoturi LED.

Eficiență și Flexibilitate: Conectorul Alb de 170mm pentru Sina LED Trifazică

Imaginează-ți situația în care ai nevoie să conectezi două sine și cablul de alimentare se află central în tavan. Conectorul nostru îți oferă soluția ideală: poți alimenta direct sina pentru spoturi LED din acest conector, eliminând necesitatea unui cablu de alimentare separat sau a unor modificări complicate în structura tavanului.

Instalare Simplă și Elegantă Cu Conectorul de Îmbinare și Alimentare Sina Trifazică

Cu acest conector de înaltă performanță, nu doar că simplifici procesul de instalare, dar și oferiți o soluție elegantă și eficientă pentru distribuirea uniformă a luminii în spațiul tău. Fiind proiectat pentru o instalare ușoară și intuitivă, acesta reprezintă alegerea ideală pentru orice proiect de iluminare profesional sau rezidențial.

Alimentare Directă Din Conector: Soluția Avansată pentru Iluminatul LED

Optează pentru funcționalitate, eficiență și stil cu Conectorul de Îmbinare și Alimentare Sina Trifazică alb, și transformă-ți spațiul într-o oază de lumină și rafinament.

Fisa tehnica
VEL41010A/W
Material
PVC
Garantie
5 Ani
Culoarea Corpului
Alb
Tip sina
TRIFAZICA
Dimensiuni
170Xh34mm