Sina spoturi LED 4 Linii 2M Alb sau Negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sina spoturi LED 4 Linii 2M Alb sau Negru

Descoperă versatilitatea și eleganța cu Sina Spoturi LED Trifazică - alegerea perfectă pentru iluminatul modern.

Disponibilă în variantele elegante de culoare, alb sau negru, această sina este cunoscută pentru performanța sa desăvârșită în susținerea spoturilor LED, indiferent de greutate.

Poate fi suspendată cu grație sau aplicată direct pe tavan, adaptându-se cu ușurință oricărui stil de design interior.

Cu finisaje de calitate superioară și construcție solidă din aluminiu, această sina trifazică pentru spoturi LED aduce un plus de rafinament și lumină fiecărui spațiu.

Alege iluminatul inteligent și stilat cu Sina Spoturi LED Trifazică - simplu, dar impactant!
317,00 lei 266,39 lei (fara TVA)
check In stoc
Descriere

Descoperă Eleganța și Versatilitatea - Sina Aplicata Spoturi LED - O Bijuterie în Iluminatul Modern!

Caracteristici Exceptionale:

  1. Sina Spoturi LED Trifazică - Performanță Desăvârșită: Experimentează iluminatul la superlativ cu sina noastră trifazică, cunoscută și sub denumirea de sina dublă, special concepută pentru spoturi LED. Adaugă o notă de rafinament și modernitate fiecărui spațiu.

  2. Opțiuni Elegante de Culoare: Alege între o variantă clasică și sofisticată - sina neagră pentru spoturi LED pentru un aspect urban și modern, sau optează pentru eleganța și luminozitatea unei sine albe, aducând un touch fresh în decorul tău.

  3. Versatilitate Fără Margini: Sina noastră trifazică poate fi suspendată cu grație pentru a crea un impact vizual unic sau aplicată direct pe tavan pentru o integrare impecabilă în designul interior. O soluție flexibilă pentru orice concept de iluminat.

  4. Finisaje de Calitate Superioară: Detaliile fac diferența! Cu finisaje de înaltă calitate, această sina este nu doar funcțională, ci și o piesă de design ce atrage privirile. Fabricată din aluminiu solid, aceasta emite calitate și durabilitate.

  5. Design Subțire și Robust: Sina noastră trifazică este proiectată cu grijă, având o grosime robustă ce asigură rezistență și stabilitate pe termen lung. Un echilibru perfect între formă și funcționalitate. De altfel, sina poate fi taiata.

Iluminatul este o formă de artă, iar sina noastră trifazică pentru spoturi LED este paleta ta de culori. Alege rafinamentul și flexibilitatea cu un produs care se adaptează nevoilor tale. Descoperă modul inovator de a lumina spațiul tău cu Sina Spoturi LED Trifazică - redefinește conceptul de iluminat! Cumpără acum pentru a aduce lumină și stil în fiecare colț al casei tale!

Fisa tehnica
VEL40002A/B
2020-09-15
Material
Aluminiu
Culoarea Corpului
Alb
Negru
Tip sina
4 Linii
Dimensiuni
2000X32Xh35mm
chat Comentarii (0)