×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Lustre LED

Lustre LED Moderne Design Unic pentru Living Bucatarie Dormitor si Hol
859,00 lei
(1)
    Aceasta Lustra LED Moderna cu diamentrul de 58cm, face parte dintr-o serie de suspensii potrivite pentru iluminatul unui living, dormitor sau bucatarie.    Structura este realizata din aluminiu, ceea ce asigura o...
999,99 lei
(1)
    Aceasta Lustra LED Moderna de 30W, face parte dintr-o serie de suspensii potrivite pentru iluminatul unui living, dormitor sau bucatarie.    Structura este realizata din aluminiu, ceea ce asigura o racire...
Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Lustre LED - Ideale pentru living, dormitor sau bucatarie!

            Atunci cand clientii nostrii cauta o lustra pentru living sau pentru o bucatarie se orienteaza catre tehnologia led integrata. Diferenta dintre o lustra LED si una clasica tine atat de design cat si de eficienta luminoasa. Alegerea unui model de lustra tine in principiu de gusturile fiecaruia.

            Noi, cei de la ledhome.ro va propunem o gama variata de lustre LED disponibile in mai multe puteri, forme si culori.

Unde putem monta o lustra LED?

            O lustra led poate fi montata in orice incapere, atata timp cat se respecta indicatiile producatorului. Spre exemplu, nu putem monta o lustra led in exterior daca acesta are gradul de protectie ip20.

Ce tip de lustra LED se potriveste in camera mea?

            Dupa cum specificam anterior, gama de lustre este foarte variata. Acestea pot fi incadrate cu succes in orice tip de design. Aceste tipuri de lustre moderne se potrivesc cu designul: clasic, scandinav, minimalist etc.

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te