Lustre LED Moderne Design Unic pentru Living Bucatarie Dormitor si Hol

Lustre LED

Lustre LED - Ideale pentru living, dormitor sau bucatarie!


Lustrele LED sunt o alegere populară și modernă pentru iluminarea camerelor, oferind numeroase avantaje în comparație cu lustrele clasice. Acestea utilizează tehnologia LED, care are o durată de viață mai lungă și consumă mai puțină energie decât becurile incandescente sau fluorescente. Astfel, acestea sunt ideale pentru cei care doresc să economisească energie și să reducă factura de electricitate. În plus, aceste modele de lustre LED sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, de la cele moderne și minimalist la cele clasice și elegante. Acestea pot fi utilizate pentru a crea o atmosferă diferită în funcție de nevoile fiecărei camere, fiind perfecte pentru orice stil de design interior.

Lustre led dimabile

Lustrele LED dimabile oferă, de asemenea, posibilitatea de a ajusta temperatura de culoare (in unele cazuri) și intensitatea luminii (lustra led dimabila). Astfel, puteți crea o atmosferă caldă și relaxantă în camera de zi sau o lumină mai puternică și mai rece într-o cameră de lucru. Ajustarea temperaturii luminii poate fi deosebit de importantă în camerele cu activități diferite, cum ar fi camera de zi și bucătăria.

Un alt avantaj al acestor modele de lustre LED este că acestea sunt mai durabile și mai rezistente la impact decât lustrele tradiționale. Datorită faptului că nu conțin filamente fragile, ele pot rezista mai bine la șocuri și vibrații, fiind mai sigure și mai durabile în timp.

În concluzie, lustrele LED reprezintă o alegere excelentă pentru orice cameră, fiind o opțiune modernă, eficientă din punct de vedere energetic și versatilă pentru orice stil de design interior.

Modele lustre LED

Există o varietate de lustre LED disponibile pe piață, fiecare având propriul lor design și stil. Iată câteva exemple de categorii de lustre LED:

 1. Lustre LED moderne: Acestea sunt de obicei caracterizate prin forme geometrice și linii curate, având un aspect aerisit și minimalist. Acestea sunt potrivite pentru camerele cu un design modern și pentru cei care doresc să creeze un aspect simplu și sofisticat în casa lor.

 2. Lustre LED clasice: Acestea sunt de obicei mai detaliate și elegante, cu o multitudine de cristale și ornamente decorative. Acestea sunt potrivite pentru camerele cu un design tradițional sau clasic, pentru cei care doresc să adauge un aspect elegant și sofisticat camerei lor.

 3. Lustre LED industriale: Acestea sunt de obicei realizate din materiale mai robuste, cum ar fi metalul sau lemnul, și pot fi caracterizate prin designul lor mai brut și robust. Acestea sunt potrivite pentru camerele cu un design industrial sau rustic și pentru cei care doresc să adauge un accent mai robust în casa lor.

 4. Lustre LED minimaliste: Acestea sunt caracterizate prin designul lor simplu și minimalist, cu forme curate și linii simple. Acestea sunt potrivite pentru camerele cu un design modern sau scandinav și pentru cei care doresc să creeze un aspect aerisit și minimalist în casa lor.

 5. Lustre LED cu forme neobișnuite: Acestea pot fi realizate în forme neobișnuite, precum cercuri, triunghiuri sau alte forme geometrice. Acestea sunt potrivite pentru cei care doresc să adauge un accent vizual interesant și original în casa lor.

 6. Lustre LED orientabile: Acestea sunt potrivite pentru camerele cu o configurație mai complexă, cum ar fi cele cu mai multe zone sau zone de lucru. Aceste lustre au mai multe brațe sau lumini, care pot fi direcționate în diferite direcții, pentru a ilumina diferite zone ale camerei. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc să creeze un iluminat personalizat în casa lor.

In functie de fiecare camera in parte, in aceasta categorie veti gasi:

 • lustre led dormitor,
 • lustre led living
 • lustre led bucatarie
 • lustre led hol
 • lustre led casa scarii
 • lustre led baie

Cauti o lustra led in Iasi? Te invitam sa ne contactezi sau sa ne vizitezi pe bld. Socola nr.57, parter.

Filtre
Nou
Lustra LED Dormitor si living 40W lumina calda Negru D700
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED pentru dormitor cu lumină caldă, pe negru, cu D700mm si h1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED neagră reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 700mm și o înălțime reglabilă, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.989,00 lei
Nou
Lustra LED Dormitor si living 40W lumina calda Alba D700
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED pentru dormitor cu lumină caldă cu D700mm si h1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 700mm și o înălțime reglabilă, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.989,00 lei
Nou
Lustra LED Spirala 50W lumina calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED Spirata Alb cu Lumină Caldă  Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 800mm și o înălțime reglabilă de 1500mm, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
2.677,50 lei
Nou
Lustra LED Cerc Alba 25W lumina calda D1000mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED Cerc Alb cu Lumină Caldă de 1000mm x 1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 1000mm și o înălțime reglabilă de 1500mm, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.069,99 lei
Nou
Lustra LED Alama 60W lumina calda D800mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED alamă cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră LED se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.719,00 lei
Nou
Lustra LED Neagra 60W lumina calda D800mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED neagră cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră LED se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.599,00 lei
Nou
Lustra LED Alba 60W lumina calda D800mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED albă cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.599,00 lei
Nou
Lustra LED Alama 40W lumina calda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED alamă reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 600mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră se va adapta perfect în camera ta, fie că este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.190,00 lei
Nou
Lustra LED Neagra 40W lumina calda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED neagră reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 600mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră se va adapta perfect în camera ta, fie că este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.099,00 lei
Nou
Lustra LED Alba 40W lumina calda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED moderă albă reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 600mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră se va adapta perfect în camera ta, fie că este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.099,00 lei