×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!

Banda LED Acvariu

Benzi LED Rigide Full Spectrum pentru Lampa Acvariu
59,99 lei
   Acest tip de banda LED face parte dintr-o serie de benzi led profesionale de 24V. Este potrivita atat acvariilor cu ciclide cat si a celor plantate. Poti seta diferite combinatii de culori, astfel incat sa ajungi...
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

   

  


Banda LED pentru Lampa LED Acvariu


      O Lumina calitativa a unei lampi LED pentru acvariu este absolut necesara pentru sanatatea si cresterea tuturor plantelor din acvariu. O iluminare adecvata si suficienta va permite plantelor sa absoarba gazele de dioxid de carbon, a nutrientilor,ceea ce va conduce la fotosinteza si o crestere continuua a plantelor.

     Cauti cele avantajoase si eficiente benzi led pentru acvariu?

  Achizitia unei lampi led pentru acvariu poate fi de cele mai multe ori mult prea costisitoare,iar daca tu vrei sa-ti iluminezi acvariul intr-un mod eficient, ai doua variante: 1. Achizitionezi o lampa LED avand costuri pe masura, 2: Iti realizezi singur propria lampa led pentru acvariu la costuri mult mai reduse, plus ca ai avantajul sa ti-o optimizezi dupa dificultatea plantelor si a preferintelor tale.

    Vrei sa treci la iluminatul LED al acvariului tau si sa-ti realizezi singur lampa led pentru acvariu?

    Pe piata vei intalni o sumedenie de produse LED ce le-ai putea utiliza pentru iluminatul acvariului personal. Dar intrebarile noastre sunt : toate vor oferi spectrul necesar? si cati bani esti dispus sa risipesti pe unele produse netestate in mediul acvatic?

     Ce zici, ar fi mai bine sa-ti iluminezi acvariul cu Benzi LED Rigide Full Spectrum deja testate?


    Banda LED pentru un acvariu plantat?

    Facand totul din pasiune, am irosit zeci de metri de banda LED, proiectoare LED si alte sisteme, de timp nici numai spunem pentru a identifica o solutie rapida,usora care sa ilumineze acvariul intr-un mod placut cu o durata lunga de viata.

      Montaj banda LED acvariu

    Montajul se realizeaza foarte usor si nu este nevoie sa ai cunostinte tehnice avansate, trebuie doar putina indemanare.Banda LED rigida pentru acvariile plantate se poate taia din 5 in 5 cm, astfel se va potrivi  cu dimensiunile oricarui acvariu.Alimentarea se va efectua la 12V, deci va fi nevoie de un transformator LED- vezi aici surse alimentare banda LED

  Daca iti doresti sa reglezi intensitatea luminoasa,vei avea nevoie de un dimmer/variator banda LED: vezi aici dimmer banda LED

    Atentie acest model de banda LED nu este rezistent la apa si va trebui protejat impotriva condensului!

    Se recomanda utilizarea acestor benzi LED pentru realizarea unei Lampi LED, in cazul capacelor cu inchidere ermetica acestea vor trebui  protejate impotriva condensului.

   Avantajele iluminatului LED pentru acvariile plantate utilizand benzile LED rigide.


-        montaj usor si rapid

-        nu ai nevoie de droser,starter,dulii neoane si o multime de fire

-        iti poti configura propriul sistem de iluminat in functie de necesarul plantelor

-        sistemul functioneaza in siguranta ( tensiune 12V)

-        radacinile, tulpinele si frunzele plantelor vor fi riguroase

-        cea mai simpla si rapida solutie de iluminat LED

-        costuri mult mai reduse fata de o lampa led Acvariu gata construita.

    Nu uita, daca doresti sa-ti realizez singur Lampa LED pentru acvariu, aceste benzi led rigide reprezinta  solutia cea mai potrivita.

    Ne straduim in permanenta sa furnizam cele mai bune informatii despre: lampa led acvariu, Lumeni,iluminat led acvariu plantat sau cu ciclide, perioada de iluminare etc, toate acestea fiind disponibile pe pagina de facebook Acvaled unde te asteptam si cu un Like!

 

Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te