Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Temperatura de culoare
Putere
Tensiunea de alimentare
Grad de protectie
Culoarea luminii

Corpuri Iluminat Liniar LED

Cauti profil aluminiu led incastrat? Sau profil aluminiu led aparent?
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-20 din 28 produs(e)

Profil LED Incastrat  -  Profil LED Aparent


    Fata de profilele din aluminiu pentru banda led clasice, la care trebuie achizitionat si accesoriile aferente: banda LED, sursa de alimentare led, conectori LED, aceste profile luminoase led se prezinta sub forma unui corp de iluminat complet la care nu trebuie sa realizati achizitii suplimentare, cu exceptia sistemului de prinde pentru profilul led suspendat.De altfel, lumina este mult mai puternica si poate fi folosita ca lumina directa fara a mai fi nevoie de achizitia unui alt corp de iluminat suplimentar.

    Profilele luminoase led se dovedesc a fi o alternativa excelenta pentru locurile in care se doreste un corp de iluminat modern si eficient, care sa asigure o lumina uniforma si sa nu afecteze vederea pe termen lung.

Montaj profil LED

    In functie de model, profilele luminoase LED ofera posibilitate montajului incastrat in peretii din rigips carton sau suspendat. Indiferent de ce varianta alegeti, in ambele cazuri montajul profilului led se realizeaza extrem de rapid.

Profil LED Suspendat/Profil Led Aparent

    Pe spatele corpului de iluminat se afla un canal in care va fi introdus sistemul de prindere suspendat. Nu va ramane decat sa fixati sistemul de prindere a acestui profil led aparent de tavan.

Profil LED Incastrat/Profil LED Incorporat

    Exact ca si in cazul panourilor LED, sistemul de prindere si fixare a profilului led incastrat este acelasi. Veti gasi pe spatele acestuia 4 cleme de fixare rezistente ce vor asigura o prindere excelenta eliminand orice risc viitor.

Profil LED Liniar


    In cazul in care proiectul dvs. Prevede un sistem de iluminat led linear, utilizand profilele luminoase led puteti monta aceste corpuri de iluminat moderne in serie. Pentru a asigura uniformitatea corpurilor de iluminat, capacele de la ambele capete sunt detasabile.

Profil LED aluminiu turnat

    Realizat din aluminiu turnat si vopsit in camp electrostatic, aceste profile luminoase led vor asigura o racire eficienta a sistemului de iluminat led, prelungindu-i considerabil durata de viata in comparative cu alte sisteme de iluminat clasice.

Acest model de profil led de interior este disponibil in 3 variante de culoare: alb, negru si gri.

*sistemul de prindere si fixare aparent/suspendat nu sunt incluse
**profilele luminoase led sunt fabricate in Europa si beneficiaza de o garantie reala

In cazul in care doresti sa-ti faci o vedere de ansamblu asupra acestor profile led, iti recomandam sa vizualizezi pozele din urmatorul link : Fotografii profil led incastrat si profil led aparent

Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te