×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!

Corpuri de iluminat cu tuburi LED

Se afiseaza 1-20 din 60 produs(e)
 

 Corp Iluminat cu tuburi LED

  Corpurile de iluminat cu tuburi LED reprezinta alegerea excelenta pentru zonele in care tuburile led trebuie protejate impotriva unor facturi, cum ar fi condens, vapori de ulei, praf, ce pot influenta/degrada sistemele de iluminat. De altfel, aceste lampi led pot fi montate atat la interior cat si la exterior. Iar in functie de aplicatie, modele de lampi cu neoane LED se pot monta aparet sau incastrat.

   Foarte asemanatoare cu corpurile de iluminat cu tuburi fluorescente, acestea ofer mai multa lumina cu un consum redus. De altfel, in functie de necesitate lumina poate fi: calda, naturala sau rece.

   Corpurile noastre de iluminat cu tuburi LED T5 sunt realizate sa se potriveasca si cu alte tipuri de neoane LED ale altor producatori.

    Fabricate doar din materiale calitative (clipsuri din inox, led-uri epistar) si cu o buna rezistenta in timp, aceste lampi cu tuburi led se preteaza mai multor tipuri de aplicatii: service auto, zona de productie, fabrici, brutarii, garaje, hale industriale.

   Durata estimativa de viata a unui corp cu tuburi LED este de aproximativ 30.000 ore, rezistand cu succes la peste 20.000 porniri/opriri.Toate lampile utilizeaza neoane LED prezente in aceasta categorie: Tub Neon LED

Toate lampile cu tuburi led prezente pe site-ul nostru sunt fabricate in Europa.
Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te