Bun venit!
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Temperatura de culoare
Putere
Tip Tub
Newsletter

Alege sa fii la curent cu noile informatii,iar noi te rasplatim cu promotii pe bune!

Tuburi Neon LED

Tuburi Neoanele LED Puternice,Rezistente si eficiente
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-20 din 28 produs(e)

Gama premium de Tuburi Neon LED

     Aveti montate in prezent corpuri de iluminat cu neoane clasice si cautati sa realizati o economie de costuri? Tuburile Led din acesta categorie sunt o optiune interesanta si benefica.

    Pana nu demult, tot mai multi consumatori au constientizat avantajele si beneficiile iluminatului cu neoane led in detrimentul corpurilor de iluminat clasice. Este mai simplu decât pare, aceste neoane LED consuma mult mai putina energie electrica si furnizeaza o cantitatea mai mare de lumina.

   In afara de consum si cantitate de lumina, tuburile un neon cu LED va avea o durata de viata mult mai mare. Tuburile cu LED de pe site-ul Ledhome.ro sunt foarte apreciate de clientii nostri, deoarece Intrunesc toate caracteristicile de mai sus.

   Indiferent daca discutam despre tuburile cu neon LED T8 sau neoanele LED T5, forma si modul de conectare a acestora este foarte asemanatoare cu cele clasice.

*Observatie: Neoanele cu leduri se conecteaza doar intr-o singura parte, alimentarea necorespunzatoare va duce la deteriorarea neonului.

Tub Neon LED T8

     In aceasta categorie de neoane LED, veti putea gasi tuburi LED In diferite variante si dimensiuni. Diferenta dintre un neon led si altul fii de consum, intensitatea luminoasa (lumenii), unghiul de redare a luminii si temperatura de culoare.

Montajul este identic cu toate tuburile LED T8.

In categoria noastra de Tuburi Led, veti putea gasi diferite produse dupa:

  Dimensiune Tub Neon LED

   In general tuburile de neon cu leduri au dimensiuni standard pentru a se potrivi cu toate corpurile de iluminat:

Temperatura de culoare a luminii neoanelor LED

    Tuburile LED cele mai des cumparate de catre clientii nostri sunt cele T8. Aceste neoane LED se impart la randul lor dupa Temperatura de culoare a luminii, iar cele mai apreciate sunt:

Tub LED 60cm

Alb Natural: Tub LED 10W 60cm 4000K

Alb Rece: Tub LED 10W 60cm 6500K

Tub LED 120cm

Alb Natural: Tub LED 18W 120Cm 4000K

Alb Rece: Tub LED 18W 120cm 6500K

Tub LED 150cm

Alb Natural: Tub LED 24W 150Cm 4000K

Alb Rece: Tub LED 24W 150Cm 6500K

Tuburi LED cu o mai mare intensitate luminoasa:

    Pe site-ul ledhome.ro veti gasi Intotdeauna corpuri de iluminat LED Impartite In doua categorii: categoria standard si categoria Premium. In categoria produselor Premium, veti gasi corpuri de iluminat cu acelasi consum dar care produc mult mai multa lumina. Constructia este aceeasi, diferenta este data de tipul Ledului.

Tuburile cu Led de Inalta eficienta produc 100-110Lumeni/watt consumat.

Tuburi cu LED-uri cu lumini Inalte, cu diferite culori luminoase, cu lungimea de 60 cm:

Neon LED Alb Natural/Neutru cu Intensitate luminoasa ridicataTub Neon LED 60cm 10W 4000K

Neon LED Alb Rece cu Intensitate luminoasa ridicataTub Neon LED 60cm 10W 6400K

Tuburi cu LED-uri cu lumini Inalte, cu diferite culori luminoase, cu lungimea de 120 cm:

Neon LED Alb Natural/Neutru cu Intensitate luminoasa ridicataTub Neon LED 120cm 10W 4000K

Neon LED Alb Rece cu Intensitate luminoasa ridicataTub Neon LED 120cm 10W 6400K

Tuburi cu LED-uri cu lumini Inalte, cu diferite culori luminoase, cu lungimea de 150 cm:

Neon LED Alb Natural/Neutru cu Intensitate luminoasa ridicata: Tub Neon LED 150cm 24W 4000K

Neon LED Alb Rece cu Intensitate luminoasa ridicataTub Neon LED 150cm 24W 6400K

   Dupa cum puteti vedea, modelele de tuburi LED se disting In principal dupa consum, lungime, numarul de lumeni si culoarea luminii. Tuburile cu LED-uri mai mari au mai multi lumeni decât tuburile traditionale. Tuburile noastre LED sunt extrem de economice si chiar au obtinut un nivel de energie A ++.

Alegerea culorii luminoase

    Dupa cum puteti vedea, va oferim tuburi T8 LED cu 4000K si 6400K. Lumina este asemanatoare intre cele doua, dar cu toate acestea, exist mici diferente de mentionat. Variantele de 4000K emit o lumina alb neutra, ceea ce asigura o lumina neutra distribuita uniform in intreaga incapere. Acest lucru face ca o lumina placuta sa lucreze permanent si fara sa afecteze vederea. Culoarea luminoasa 6400K este adesea folosit atunci când este necesara precizia. Aceste surse de lumina stralucesc, lumina va fi mai alb in timpul zilei si astfel lumineaza camera ca si cum ar intra multa lumina.

Inlocuirea unui tub neon traditional

   Inlocuirea unui tub traditional cu un tub LED este simpla si nu necesita cunostinte tehnice. Cu toate acestea, exista o serie de lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand inlocuiti tuburile cu tuburi LED. Asa ca va rugam sa va asigurati ca ati oprit alimentarea cu tensiune inainte de a realiza montajul Alte lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare pot fi vizualizate pe blogul nostru.

Aplicatii ale tuburilor LED T8.

   Desi aplicatiile tuburilor noastre LED T8 sunt foarte diverse, aceste surse de lumina sunt utilizate in cea mai mare parte in incaperi unde este necesara iluminarea functionala. Acesta este si motivul pentru care nu veti gasia o varianta de alb cald-3000K in gama noastra de produse. Tuburile cu LED T8 sunt utilizate mai ales In: case, garaje, birouri, depozite, locuri de munca, supermarketuri, spitale, depozite si la cabinetele stomatologice.

Intrebari despre tuburile noastre cu LED-uri T8?

   Ai nevoie de ajutor? Simte-te liber sa ne contactezi! Specialistii nostri de produse va stau la dispozitie. Cel mai bine putem fi contactati prin e-mail: office@ledhome.ro sau apeland la:0737-360000

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te