Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Temperatura de culoare
Putere
Tensiunea de alimentare
Grad de protectie la umiditate
Tip dulie
Forma Bec

Becuri LED Vintage

Iti doresti un Bec LED Vintage cu un design unicat? Vezi noile modele din colectia acestui an 2019!
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-20 din 34 produs(e)

Becuri LED Vintage clasice si intens luminoase

    Adăugați un design de epocă casei sau afacerii  dvs. prin utilizarea acestor becuri antice LED cu filament. Potrivind aspectul becurilor incandescente de epocă, aceste lămpi cu incandescență cu LED-uri produc aceeași lumină caldă în timp ce sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Aceste becuri de epocă au un finisaj din sticlă clară sau fumurie pentru a ajuta la scoaterea în evidență a filamentelor, dar sunt disponibile și in finisaje de culoarea chihlimbarului. Acestea sunt utilizate în scopuri decorative și sunt cele mai potrivite pentru corpuri de iluminat, cum ar fi lustrele și pandantive. 

Forme de becuri Vintage

   Disponibile în diverse forme, aceste becuri cu filament LED au toate caracteristicile și utilizările lor distincte:

Becurile Edison sunt forma cea mai populară și sunt reproduceri ale primului bec al lui Thomas Edison. Ele au de obicei o bază medie (E26) și sunt ideale pentru multe corpuri decorative, inclusiv lămpi, pandantive și pereți de perete.

Becurile Vintage victoriene dispun de o formă standard de lampă A care poate fi utilizată în pandantive, sconturi și lămpi.

Becurile Vintage pentru candelabre  tipic sunt becuri mici, conice, care pot fi folosite pentru lampi led de perete, candelabre și lămpi decorative mici. Acestea sunt disponibile cu dulie medie (E26) și (E12).

Becurile Glob Vintage acestea reprezintă o alegere excelentă pentru corpurile de iluminat  în care becul poate fi văzut cu ușurință, cum ar fi corpurile deschise și iluminatul pendant.

Dimensiuni Becuri LED Vintage

  De obice Becurile LED Vintage au marimi supradimensionate, lungimi de aproximativ 7 centimetri pana la 40 cm și un diametru curpins intre 3.5cm pana la 22cm, având forma lor unică, făcându-le ideale pentru pandantive și alte corpuri de iluminat în cazul în care becul este vizibil.

Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te