Bun venit!
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Banda LED 12V

Banda LED Profesionala - Rigida sau Flexibila
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-20 din 56 produs(e)

    Iti doresti o banda LED profesionala?

   Ce inseamna pentru noi banda led calitativa: o durata mare de viata cu o intensitate luminoasa ridicata si un consum redus.

    Pe ledhome.ro vei gasi intotdeauna cele mai calitative benzi led benzi LED potrivite proiectului tau. Avem in portofoliu peste 60 modele de banda led fabricate in Uniunea Europeana. Durata de viata reala a acestor benzi led porneste de la 15.000 ore (in varianta economica).

    Puteti gasi pe site-ul www.ledhome.ro: banda led rigida, banda led flexibila, banda led IP 65 rezistenta la apa, banda led siliconata, module led, banda led ip20.

  Toate aceste benzi led asigura o intensitate luminoasa ridicata cu un consum minim.

  Dimensiunile disponibile ale benzilor LED:

  • Model: Banda LED Rigida – 1 metru
  • Model: Banda LED Flexibila – 5 metri

*benzile LED se pot taia pentru a obtine dimensiunea dorita.

    Numar LEDuri banda/metru

    Un aspect foarte important este numarul de leduri/metru de banda LED. Un numar mai mare de leduri, va asigura o intensitate luminoasa ridicata. In categoria Banda LED avem disponibile benzi led cu: 30leduri, 60leduri, 72leduri, 120leduri si 240 leduri pe metru de banda led.

     Cu o durată de până la 50.000 de ore, aceste benzi led de 12V și 24V sunt perfecte pentru a fi amplasate sub dulapuri, birouri si rafturi, televizor, articole de mobilier, totul pentru a oferi un alt aspect al spatiului tau. Aceste benzi au abilitatea de a furniza o varietate de culori, alb cald, alb rece, alb natura si inclusiv roșu, verde, albastru, galben, iar dvs. puteti adapta aceste culori pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. 

    Ai gasit locul pentru toate nevoile dvs. de iluminare cu LED-uri. LedHome are tot ceea ce cautati la preturi pe care nu le veti crede.

Alege corect, alege calitatea!

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te