Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!

Profil Aluminium Led

Profile Banda LED Aplicate sau incastrate din Aluminiu
 • Profile LED Aplicate sau suspendate

  Profile LED Aplicate sau suspendate

   Profil LED Aplicat


     Un profil led aplicat reprezinta o alegere excelenta atunci cand se ţine cont de designul final dar si de durata de viaţa a benzilor led.

     Rolul unui profil din aluminiu pentru banda LED este de a asigura o racire corespunzatoare a ledurilor.Pe langa acest lucru,acest profil led va proteja banda impotriva corpurilor straine.

  Forme si dimensiuni Profil Banda LED Aplicat

     In general pe site-ul ledhome.ro veţi regasit 3 tipuri de profile led aplicate: de trecere, drepte slim si de colţ.

     Profil LED de trecere - pot fi montate pe suprafeţe precum: gresie, parchet, sau alte materiale ce acopera pardoseala. Acestea creeaza un iluminat linear perfect si nu vor fi afectate daca se va trece cu greutaţi peste acestea.

     Profil Banda LED Slim - Este un profil drept, de mica sau de mare adancime, ce poate fi aplicat pe urmatoarele: mobila, pereţi, scafe, rigips etc.

     Profil LED de Colt - sunt printre cele mai apreciate profile led. Acestea pot fi montate sub mobila din bucatarie, living sau dormitor.De altfel poate "inchide" orice colţ.

     Profil LED Flexibil - este un profil din aluminiu cu o flexibilitate aparte,acest profil led flexibil poate fi modelat dupa preferintele tale.Pot fi create diferite forme.

  Dimensiuni Profil Banda LED

       In general dimensiunile unui profil led pot varia. Lungimile acestor profile pentru banda led sunt de unu sau doi metri.

      Pentru a identifica dimensiunea dorita a unui profil din aluminiu, va rugam sa studiezi fisa tehnica a acestora.

     Cand alegi un profil LED tine cont si de dimensiunile interioare ale acestuia. Unele benzi cu leduri pot fi mai late si nu vor incapea in aceste profile led.

 • Profil LED Incastrat

  Profil LED Incastrat

  Profil Incastrat banda LED

     Profilele din aluminiu pentru montajul incastrat de pe site-ul Ledhome.ro se vor potrivi cu siguranta gusturilor tale. Chiar si cel mai pretentios client va fi incantat de calitatea superioara a profilelor din aluminiu.

     Fiecare profil din aluminiu pentru banda led prezent in aceasta categorie are numeroase caracteristici, apreciate atat de clientii obisnuiti, cat si de designerii de interior. Aceste profile led sunt usor de incastrat in Tavan, Podele,Scari,Mobilier,Trepte dar si in alte locuri din interiorul sau exteriorul locuintei. Mai mult de atat, profilele pentru montajul incastrat pot fi taiate usor la dimensiunile dorite.

    Acest tip de profil led incastrat este potrivit si pentru iluminarea a unor rafturi, sertare, dulapuri etc.

    In esenta totul tine de imaginatia dvs.

  Rolul unui profil banda LED incastrat

    Orice profil pentru banda LED are in principal doua roluri importante: unul de functionalitate si altul decorativ.

  Rolul de functionalitate a unui profil incastrat pentru banda LED.

    Spre exemplu se doreste montarea unei benzi led in bucatarie, mai exact in mobila. Montajul unei benzi led direct pe mobila nu este recomandat. Asta deoarece, ledurile degaja caldura, iar mobila nu asigura un transfer termic ridicat.In cele din urma banda led va ceda.

    In cazul in care alegem un profil din aluminiu pentru montajul incastrat, lucrurile se schimba. Fiind realizat din aluminiu, acest suport pentru banda led va asigura un transfer termic ridicat, prelungind considerabil durata de viata a benzii led.

  Rolul decorativ si de efect a unui profil din aluminiu modern

    Montarea unei benzi cu led intr-un profil led ofera o eleganta aparte.Pe langa faptul ca o sa creati un design elegant, lumina furnizata de benzile led nu va deranja. Datorita dispersorului, lumina va fi uniforma.

     Este o diferenta majora in a monta  pur si simplu o banda led pe mobila din bucatarie,fata ca aceasta sa fie montata intr-un profil led din aluminiu slim.

  Dimensiunile unui profil banda led din aluminiu pentru montajul incastrat

    In general aceste tipuri de profile aparente au lungime de 1 sau 2 metri. Latimea si inaltimea acestora difera de la un model la altul. Sunt unele profile din aluminiu in care se poate introduce o singura banda led flexibila, sau altele in care puteti introduce pana la 3 benzi. Totul tine de aplicatia dvs.

     In general, alegerea unui profil din aluminiu pentru banda led nu este complicata. Trebuie sa porniti de la ceea ce doriti sa obtineti si de locul in care vor fi montate benzile led flexibile sau rigide. Vreti sa iluminati tavanul, blatul din bucatarie, pardoseala, treptele? Noi suntem convinsi ca veti face alegerea corecta.

     In cazul in care nu va descurcati echipa ledhome.ro este pregatita sa va ajute cu un sfat bun. Pentru asta va rugam sa ne contactati prin mail sau telefonic. • Profil LED Rigips

  Profil LED Rigips

  Profil LED Rigips

    Pentru a crea un iluminat linear unic si deosebit, vei avea nevoie de aceste profile pentru banda led care sunt special concepute pentru a se incastra in peretii din rigips.

    Impreuna cu o banda led flexibila sau rigida, o sursa de alimentare led si acest profil led pentru peretii din rigips, vei avea garantia ca rezultatul final demn de apreciat.

    Montajul unui profil led in rigips, va face ca la suprafata peretelui sa se observe doar dispersorul profilului, fara alte lucruri.

  Aceste profile se pot incastra si in tencuiala.

  Prin ce se remarca aceste tipuri de profile led pentru rigips?

  - Se incastreaza si nu va fi la vedere

  - Cu o banda led flexibila sau rigida adecvata, lumina va fi uniforma si bine distribuita

  - Nu implica si alte lucrari de finisare, fata de alte profile led incastrate dar care nu sunt concepute pentru peretii din rigips si este nevoie de finisaje

  - Calitatea dispersorului si a profilului in sine

  - Va asigura o racire corespunzatoare a benzii led

  Unde poti monta acest profil led pentru rigips?

  Scari,hol,living,bucatarie,dormitor sau in alte zone unde este nevoie de un iluminat linear de calitate.

Filtrare dupa
169,00 lei
Profil LED Incastrat in rigips 2m 20mm latime       Avand o lungime de 2 metri,o constructie solida si o dimensiune interioara de 20mm, acest profil led pentru rigips poate fi echipat cu una sau doua benzi led.  √...
Se afiseaza 1-20 din 75 produs(e)

   Profil Banda LED Incastrat sau Aplicat


  Dupa ce banda cu led a fost achizitionata este timpul sa alegem si un profil LED.Acum cea mai intalnita intrebare este ce profil led sa aleg?

   Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa definim ce este un " profil banda LED ". Un profil din aluminiu pentru banda led este practic un suport.In acest profil din aluminiu vor sta benzile cu led. Rolul acestor profile din aluminiu este de a asigura o racire corespunzatoare a ledurilor.In afara de acest lucru un profil pentru banda led va asigura un design aparte, in comparatie cu banda led montata direct pe mobila din bucatarie.

   Revenind la intrebarea anterioara, alegerea unui profil pentru banda led nu ar trebui sa va creeze probleme. Totul incepe de la ceea ce doriti sa creati si locul in care va fi montata banda cu leduri.                                             

  O banda cu leduri poate fi montata intr-o scafa, intr-un perete de rigips, pe o mobila din bucatarie sau in spatele unui TV.

  Indiferent de loc, banda led trebuie protejata cu un profil din aluminiu.

Tipuri profil banda led

    In general profilele pentru banda led se impart in doua mari categorii profil banda led aparent sau aplicat si profil incastrat banda led.

Profil Aparent Banda LED

    In cazul acestui tip de montaj, profilul aparent pentru banda led poate fi aplicat pe orice fel de suprafata: mobila, gresie, faianta sau pereti.In functie de gusturile tale, acestea pot avea diferite forme: profil colt, profil slim, profil lat pentru mai multe benzi cu led.
Vezi categoria click Profil LED Aparent aici

Profil Incastrat Banda LED

   Un profil led incastrat face referire la faptul ca acesta poate fi incorporat in mobila din bucatarie sau living, in peretii de rigips, in tavan sau in pardoseala.

   Bine construite, aceste profile led incastrate vor rezista in timp indiferent la ce sarcini sunt supuse. Cele mai populare profile incastrate sunt cele in mobila si cele pentru trepte.

    In cazul acestui profil pentru trepte am ales sa-l comercializam pe cel mai calitativ, la care nu s-a facut economie la grosimea aluminiului si a calitatii dispersorului. Un profil pentru trepte bine realizat, va rezista in timp fara probleme. Suntem de parere ca la momentul actual oferim cel mai bun profil led pentru trepte.

Vezi categoria Profil LED Incastrat click aici

Profil Aluminiu Rigips

    Pentru peretii din rigips va punem la dispozitie un profil led bine realizat, ce se va incadra perfect in peretele dvs.

Vezi categoria click Profile LED Perete Rigips aici

Accesorii profil banda led

  Toate profilele din aluminiu pentru banda cu led au accesoriile incluse.

Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te