Bun venit!
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Newsletter

Alege sa fii la curent cu noile informatii,iar noi te rasplatim cu promotii pe bune!

Profil Aluminium Led

Profil din aluminiu banda LED
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-20 din 56 produs(e)

Profil aluminiu banda LED

    Profilele din aluminiu LED sunt realizate pentru a completa gama de benzi LED flexibile  si rigide IP33, IP65 și IP67.

LedHome ofera o gama larga de profile din aluminiu, inclusiv profile montate pe suprafata, profiluri incastrate si profile montate in colt.

  Profilele din aluminiu sunt special concepute pentru a proteja si tine benzile LED departe de praf,apa și dau o mai bună dispersie a căldurii prelungind durata de viață.

  Aceste profile din aluminiu ofera un design elegant si pot fi montate pe colt, pe suprafata sau incastrate. Accesoriile profilelor LED sunt : sistem de prindere din inox,capete din pvc si un dispersor mat.

Montaj profile din aluminiu pentru banda led

   In functie de necesitate, aceste profile din aluminiu pot fi montate pentru iluminatul mobilierului, iluminatul decorativ, iluminatul scarilor, iluminat scafe, iluminat bucatarie,iluminat oglinda etc.

   Un avantaj al acestor profile din aluminiu este ca va proteja benzile led de praf si alte elemente prelungind durata de viata. De altfel, va contribui si la o racire eficienta a benzilor led.

   Pe ledhome.ro veti gasi o gama variata de profile pentru banda led: Profilul din aluminiu la 1 metru sau la 2 metri in funtie de necesitate, profil din aluminiu pe colt, incastrat sau aparent, profil din aluminiu lat sau ingust.

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te