×
Bun venit!

Benzi LED si accesorii

Benzi LED COB RGBW si RGB cu CRI90 si 5 ani garantie
Se afiseaza 1-32 din 52 produs(e)

       Benzi LED COB, RGBW si RGB 24V CRI90   

    O modalitate din ce in ce mai populara este iluminarea cu benzi led profesionale.  Iluminatul linear realizat cu benzi led flexibile a devenit foarte popular si reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru aplicatiile de iluminat comercial cat si rezidential.

          Achizitia unei benzi led 24V pare relativ simpla, dar in realitate exista multe lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare.

          Te asiguram ca in aceasta categorie de benzi led profesionale, am selectat doar acele benzi led care asigura o lumina buna si sustenabila pe terment lung. Cateva dintre principalele caracteristici ale benzilor led prezente: 24V, CRI90, Banda dubla adeziva 3M rosu, Led-uri de generatie noua si garantie de pana la 5 ani.

Tipuri de benzi led: COB, RGB, RGBW

Banda LED COB - 24v CRI90 Dimabile si flexibile

     Aceste tipuri de benzi led cob sunt cele mai inovatoare. Datorita tehnologiei COB, o banda led cob va oferi o lumina uniforma si continuua indiferent daca este montat intr-un profil led de tavan, sau intr-un profil led incastrat in mobila.

   Noile benzi led cob au avantajul indicelui de redare a culorii foarte ridicat CRI >90. Acest lucru le face ideale pentru crearea unui design de iluminat modern, in spatiile comerciale si rezidentiale.
  In functie de putere, pe site-ul nostru sunt disponibile: banda led COB 10W si banda led COB 15W

Banda LED RGB

    Benzile led RGB prezente in aceasta categorie se remarca prin numarul de leduri per metru linear. O banda led rgb cu 120 led-uri, cum sunt ale noastre, va furniza o lumina mult mai uniforma fata de cele cu 60led-uri. Intr-un profil led adecvat poate sa fie montata si pe un perete, iar lumina tot uniforma va fi.

Banda LED RGBW

   Spre deosebire de o banda led RGB normala, benzile led RGBW comercializate de catre noi sunt ideale atunci cand este necesarea si o lumina monocolora, reprezentata de un led ce furnizeaza o lumina calda sau neutra.

   Principalele avantaje la banda led rgbw pe care noi o recomandam este data de faptul ca banda led are o putere  de 23W, led-ul pe lumina monocolora este montat seprata si numarul total de leduri pe metru este de 192 bucati. Acest lucru face ca banda led RGBW sa furnizeze o lumina uniforma si bine distribuita.

Banda LED IP68 si IP65 de exterior

   Aceste doua tipuri de benzi led IP68 si IP65 sunt destinate montajului in zone cu umiditate ridicata: baie, piscine sau in exteriorul locuintei.

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te