Spoturi LED incastrate in tavan din rigips Dimabile, Patrate, Rotunde

Spoturi Incastrate in tavan

Spoturi LED Incastrate in tavan

Montajul anumitor modele de spoturi led incastrate intr-o camera precum un living, o bucatarie sau o baie poate crea un adevarat spectacol de lumini. Bine distribuite in incapere, aceste spoturi incastrate vor furniza suficienta lumina astfel incat aceasta sa fie bine distribuita si acoperitoare.

Cand vine vorba de achizitia unor modele de spoturi led pentru tavan, alegerea acestora poate parea destul de complicata. In categoria acestor spoturi led incastrate in tavan, pe site-ul ledhome.ro sunt disponibile peste 300 de modele.

Cum alegem un model de spot led incastrat?

Designul unui spot led incastrat trebuie sa fie in stransa concordanta cu designul intregii incaperi. Daca paleta camerei tale de culori are nuante de alb, galben sau bej, cu siguranta se va potrivi cu un spot led alb cu interior gold, sau o alta combinatie de culori. In cazul in care camera ta are nuante de alb, negru sau gri, ai putea sa te orientezi catre un spot led negru, cu interior: alb, gold sau negru integral.

Suntem subiectivi cand alegem un model de spot led incastrat, tine de gusturile fiecaruia. Principiul de baza este ca aceste spoturi led trebuie sa incadreze in designul incaperii.

Modele spoturi tavan rigips

In general aceste spoturi led incastrate se impart in doua mari categorii:

Spoturi led incastrate

In cazul acestor modele de spoturi led incastrate, ledul in sine este integrat in corpul spotului led. Sunt disponibile in tot felul de puteri si temperatura de culoare. Avantajul unui spot cu led integrat fata de unul cu dulie gu10 este dat de faptul ca inaltimea si dimensiunea acestuia este de cele mai multe ori mult mai redusa. Un alt avantaj a-l unui model de spot led incastrat este dat de faptul ca led-ul poate fi de o putere mai mare fata de puterea unui bec cu dulie gu10.

Spoturi GU10 incastrate

Acest GU10 face referire la faptul ca spotul incastrat nu are led integrat si este dotat cu o dulie clasica gu10. Astfel, putem inlocui cu usurinta becul acesta fiind si principalul avantaj. In ceea ce privesc dezavantajele, in principiu sunt doua:

1. Puterea limitata a becului led: de cele mai multe ori becul furnizeaza cel mult 1000 lumeni.

2. Inaltimea spotului cu dulie si bec ajunge in aproximativ 10 cm, fapt ce poate fi un inconvenient pentru situatiile in care distanta dintre rigips si placa de beton este ceva mai mica.

Tipuri de spoturi incastrate in tavan

Mini spoturi LED – sunt spoturi led mici, cu dimensiuni de 1-4 cm atat pe inaltime cat si in diametru. De altfel, puterea acestora este mica 1W, 2W, 3W, 4W si 5W.

Spoturi LED Orientabile

Dupa cum ne putem da seama un spot led orientabil va ofera posibilitatea sa orientati corpul acestuia catre zona de interes

Spoturi led dimabile

Un spot led dimabil ne ofera posibilitatea de a regla intensitatea luminoasa si de a obtine cantitatea de lumina optima. Aceste modele de spoturi dimabile pot ajuta la scaderea costurilor cu energia electrica.

Spoturi led baie

Fata de spoturile de interior pe care le putem monta in bucatarie, living sau dormitor, acestea sunt prevazute cu tot felul de garnituri ce previn patrunderea apei in interiorul acestora.


Un spot led pentru baie trebuie sa aiba gradul de protectie minim ip44. Asta desigur daca este incastrat in tavan si nu se afla deasupra unui dus. In cazul in care incastram spoturi led in dus, atunci acesta trebuie sa aiba minim ip65. Cu alte cuvinte, in functie de locul in care urmeaza sa incastram un spot led in baie, va trebui sa stabilim si gradul de protectie impotriva umiditatii.

Spoturi led exterior

Un spot led de exterior poate fi o alegere excelenta pentru iluminarea unei terase, a unui foisor sau a zonei perimetrale din exteriorul casei. Pentru ca acesta sa functioneze in conditii de siguranta este necesar ca acest spot de exterior sa aiba gradul de protectie adecvat ip54 sau ip65. Pe site-ul ledhome.ro veti gasi multe modele de spoturi de exterior cu ip65 care vor sprijini proiectul dvs. pentru un iluminat de durata.

Filtre
Spot LED Incastrat in tavan Alb 7W Lumina calda sau Neutra CRI80
Stoc furnizor, disponibil pe comanda!
Descoperă eleganța și eficiența cu Spotul LED Încastrat în Tavan - 7W, Dimabil, CCT și Slim! Creează atmosfera perfectă cu lumina personalizabilă, bucurându-te de designul subțire și rezistența la apă. Transformă-ți spațiul și beneficiază de eficiență luminată remarcabilă, totul la cel mai bun raport calitate-preț. Cumpără acum pentru a aduce strălucire și modernitate în fiecare colț al casei tale!
137,00 lei