×
Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Plafoniere LED

Plafoniere LED Moderne pentru Living Dormitor si Bucatarie
Se afiseaza 1-32 din 119 produs(e)

Plafoniere led moderne 

    In unele cazuri lumina furnizata de o plafoniera LED moderna este principala sursa de lumina dintr-o camera.In cazul in care nu sunt montate pe tavan si alte copuri de iluminat precum un spot led, trebuie sa aveti in vedere ca lumina de la plafoniera led sa fie puternica si bine distribuita pe intreaga incapere.

   Cei mai multi dintre clientii nostrii achizitioneaza astfel de plafoniere LED, deoarece sunt eficiente, lumina se distribuie uniform, au un design placut si sunt avantajoase ca pret.

    Aceste plafoniere LED pot fi aplicate pe tavanul din: Bucatarie, Dormitor, Living, Hol si Baie.Cu alte cuvinte, in situatiile in care inaltimea nu ne permite sa montam o lustra led moderna, aceste plafoniere cu led reprezinta cea mai buna optiune.

 Ce trebuie sa stii despre plafonierele cu led?

  • Se monteaza destul de usor
  • Sunt disponibile in mai multe temperaturi de culoare: lumina calda, neutra si rece
  • In functie de design au diferite forme si culori
  • Sunt diferente de calitate intre acestea, chiar daca seamana intre el: producatorul ledului, a sursei de alimentare, calitatea materialului etc.

Avand in vedere ca aceste plafoniere LED sunt disponibile in tot felul de forme si puteri, acestea pot fi montate in camere dupa cum urmeaza:

Plafoniere Bucatarie

 Ca in orice alta camera, o plafoniera de bucatarie va trebui sa furnizeze o lumina placuta si puternica, dar care sa nu deranjeze.De cele mai multe ori clientii nostri opteaza ca plafoniera cu led sa aiba lumina neutra si forma rotunda. Alege o plafoniera de bucatarie tinand cont de design si de marimea/puterea acesteia.

Plafoniere Living

 O plafoniera moderna se va incadra cu succes intr-un living. Pornind de la ideea ca livingul are o suprafata mai generoasa fata de celelalte camere, trebuie sa stiti plafonierele led sunt disponibile si cu puteri mai mari 32W 40W 50W 80W.Cu siguranta vei gasi o plafoniera pentru living cu un desing modern.

Plafoniere Dormitor

 O plafoniera in dormitor va trebui sa furnizeze o lumina calda, cel mult neutra. Asta deoarece in dormitor ne relaxam si ne petrecem o mare parte din timp. Indiferente de forma acestei plafoniere led, lumina nu trebuie sa deranjeze. Noi recomandam lumina calda pentru a crea o atmosfera relaxanta.

Plafoniere Baie

 Inainte de a achizitiona o plafoniera pentru baie trebuie sa studiezi fisa tehnica a acesteia.Va trebui sa verifici gradul de protectie impotriva umiditatii, acesta sa fie minim ip44.In acest fel circuitele din spatele dispersorului a plafonierei pentru baie vor fi protejate.

Plafoniere Hol

 Holul spre deosebire de celelalte camere este o zona de tranzit si de cele mai multe ori nu se impune o lumina mai puternica precum in bucatarie sau baie. Este in regula daca mergi pe puteri mai mici. O plafoniera pe hol ar trebui sa aiba mai mult un rol functional.

Plafoniera Cristal

  In ultima perioada, tot mai multi clienti au achizitionat plafoniera cristalClick pentru model - Fata de celelalte plafoniere cu cristale, aceasta are un design deosebit si vine insotita cu o telecomanda care va ajuta sa schimbati temperatura de culoare a luminii dupa bunul plac.De altfel, puteti regla intensitatea luminoasa, sau sa o opriti.

Plafoniera Exterior

  Daca se doreste ca o plafoniera sa fie montata in exterior, atunci in mod obligatoriu aceasta trebuie sa reziste la diferite intemperii precum: vant, praf, umezeala, inghet/dezghet etc.

  O plafoniera de exterior calitativa se remarca prin doua lucruri: carcasa sa fie bine construita, iar materialul sa nu fie coroziv si al doilea lucru tine de calitatea ledului si a sursei de alimentare din interior.

  Ai nevoie de un sfat bun pentru a cumpara o plafoniera led moderna? Echipa ledhome.ro este aici sa te ajute!

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te