×
Bun venit!

Corpuri Iluminat Led

Corpuri de iluminat Modele 2021 pentru interior si exterior
Se afiseaza 1-32 din 208 produs(e)

Corpuri de iluminate pentru interior si exterior!

    Corpurile de iluminat imbunatatesc considerabil designul unei camere, indiferent discutam despre un living, dormitor, o bucatarie sau un spatiu comercial.

     Noi, cei de la ledhome.ro punem un accent deosebit pe calitatea corpurilor de iluminat, astfel va punem la dispozitie o gama variata de produse precum: spoturi led aplicate, spoturi led incastrate, lustre cu cristale, lustre led, aplice de interior, aplice de exterior, plafoniere moderne cu sau fara led, stâlpi led de gradina, corpuri de iluminat pentru terase, iluminat liniar, profile led incastrate in rigips etc.

     In functie de tipologia spatiului tau poti opta pe corpuri de iluminat pentru montajul aparent sau incastrat.

     In general, corpurile de iluminat prezentate pe site-ul nostru ledhome.ro se impart in trei mari categorii:

1. Corpuri de iluminat pentru interior


    In cazul corpurilor de iluminat interior, din aceasta categorie fac parte urmatoarele: Corpuri de iluminat liniare, spoturi led incastrate sau aplicate, spoturi led pe sina, banda led 24V cu surse de alimentare si controlere (dimmere) plafoniere, lustre led, lustre vintage, aplice de interior, corpuri de iluminat pentru baie, bucatarie, living si dormitor. Vezi aici categoria: corpuri de iluminat interior

2. Corpuri de iluminat pentru exterior


    In ceea ce privesc corpurile de iluminat exterior, noi punem accent pe siguranta, astfel toate corpurile de iluminat exterior sunt dotate cu gradul de protectie minim ip 54. Din aceasta categorie fac parte urmatoarele: Proiectoare led liniare (iluminat arhitectural) Spoturi led de exterior, Spoturi incastrate in pardoseala, spoturi pentru scari/trepte, proiectoare led, stalpi led si alte corpuri de iluminat pentru gradina. Vezi aici categoria: corpuri de iluminat exterior

3. Corpuri pentru iluminat comercial


    Din categoria corpurilor de iluminat comerciale fac parte: spoturile led aplicate sau incastrate, corpurile de iluminat liniar, corpuri de iluminat realizate pe comanda, lustre led, spoturi pe sina si multe altele.

    Vezi aici categoria: corpuri de iluminat comerciale

    In cazul in care ai nevoie de sprijin sau doar de un sfat bun, echipa ledhome.ro este pregatita sa te ajute, pentru acest lucru te rugam sa ne contactezi!

 

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te