×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Filtreaza Lustre Moderne
Culoarea Corpului
Becuri incluse
Numar Becuri

Lustre 6 becuri

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Lustrele clasice cu 6 becuri de tip candelabru sunt o optiune populara pentru a crea o atmosfera eleganta si sofisticata intr-o varietate de incaperi, cum ar fi un living, o sufragerie sau un hol. Acestea sunt de obicei fabricate din materiale precum metalul, cristalul sau sticla si sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, cum ar fi baroc, rococo sau victorian.

Iata cateva exemple de modele de lustre clasice cu 6 becuri de tip candelabru:

Lustre cu brate curbate: Acestea sunt ideale pentru a crea o atmosfera eleganta si sofisticata intr-un living sau o sufragerie. Aceste lustre au de obicei brate curbate si ornamentate, care ofera un aspect clasic si sofisticat. Ele sunt, de asemenea, disponibile intr-o varietate de culori si finisaje, inclusiv aurit sau argintiu, pentru a se potrivi cu decorul existent.

Lustre cu cristale: Acestea sunt ideale pentru a crea o atmosfera stralucitoare si sofisticata intr-un hol sau un dormitor. Aceste lustre au de obicei cristale stralucitoare care reflecta lumina si ofera un efect de stralucire. Ele pot fi disponibile intr-o varietate de culori si finisaje, inclusiv transparent, roz sau albastru.

Lustre cu abajururi: Acestea sunt ideale pentru a crea o atmosfera eleganta si sofisticata intr-un living sau o camera de zi. Aceste lustre au de obicei abajururi din stofa sau alte materiale, care ofera o iluminare calda si placuta. Ele pot fi disponibile intr-o varietate de culori si finisaje, inclusiv maro sau negru.

In general, lustrele clasice cu 6 becuri de tip candelabru sunt o optiune eleganta si sofisticata pentru a adauga un accent de lux intr-o varietate de incaperi din casa. Ele ofera o iluminare puternica si uniforma, dar si un aspect estetic impresionant.

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te