×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Lustre 2 becuri

218,96 lei
    Aceasta Lustra orientabila, face parte dintr-o serie de lustre tip spot potrivite pentru iluminatul unui dormitor, living sau o bucatarie.    Structura este realizata din metal cu abajururi din sticla si este...
Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

O categorie de lustre cu doua becuri pentru bucatarie, living, dormitor si hol poate fi reprezentata de modele cu design minimalist sau clasic, care sa ofere o lumina calda si confortabila. Aceste lustre pot fi fabricate din materiale precum metalul, sticla sau lemnul, si pot fi disponibile intr-o varietate de culori si finisaje pentru a se potrivi cu decorul existent.

Iata patru modele posibile de lustre cu doua becuri pentru fiecare camera:

Pentru bucatarie, o lustra cu doua becuri de tip semi-incastrat poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei simple si practice, cu becuri orientate spre masa de lucru si zona de gatit. De exemplu, o lustra cu abajururi din sticla mata si suport metalic negru ar putea fi o alegere buna.

Pentru living, o lustra cu doua becuri de tip suspendat poate fi o alegere potrivita. Aceste modele sunt de obicei mai decorative si pot fi disponibile in diferite culori si finisaje. O lustra cu abajururi din sticla alba si brate metalice aurii poate adauga o nota de eleganta si sofisticare.

Pentru dormitor, o lustra cu doua becuri de tip plafoniera poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei mai simple si se pot integra usor in orice decor. De exemplu, o lustra cu un abajur din sticla opalina si suport metalic cromat ar putea fi o alegere potrivita pentru dormitorul modern.

Pentru hol, o lustra cu doua becuri de tip suspendat poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei simple si elegante, cu becuri orientate spre zona de intrare. De exemplu, o lustra cu abajururi din sticla transparenta si suport metalic cromat ar putea fi o alegere buna pentru un hol modern.

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te