×
Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Spoturi incastrate de exterior

Spoturi Incastrate Exterior cu IP54 IP65 Antracit, Negru, Alb
Se afiseaza 1-32 din 37 produs(e)

Spoturi Incastrate de exterior

Avand o constructive foarte asemanatoare cu gama de spoturi led incastrate in tavan pentru interior, aceste modele de spoturi led intrunesc o serie de caracteristici care permit ca acestea sa fie montate la exterior, fara a fi afectate de apa.

Prin ce se deosebeste un spot incastrat de exterior?

La nivel de constructie si design acestea se aseamana foarte mult cu orice spot incastrat in tavan. Diferenta este data de gradul de rezistenta la umiditate si de ce nu la socuri.

Pentru a functiona in conditii de siguranta un spot led incastrat de exterior trebuie sa aiba in mod obligatoriu un grad de protective de minim IP54. Acum, in functie de zona unde urmeaza sa fie incastrat, acest spot led poate avea si IP65 sau chiar IP67 (cum sunt spoturile pentru pardoseala sau piscina).

Un spot led cu ip65 a fost special dezvoltat pentru ca apa sa nu patrunda in interiorul acestuia. Atat garniturile cat si constructia propriu zisa vor proteja circuitele electrice din interiorul acestuia.

De asemenea este foarte important ca garniturile spotului sa fie de o buna calitate, astfel incat sa nu-si piarda din proprietati, iar apa sa patrunda in interior.

Aceste spoturi de exterior trebuie atent achizitionate, deoarece vor fi montate in exterior, iar riscurile sunt destul de mari.

Cele mai populare spoturi de exterior:

Spoturi LED IP65 - sunt spoturi led foarte populare deoarece acest grad de protectie permite montarea unui spot led atat in exterior cat si in interior, spre exemplu intr-o baie.

Spoturi led cu protectie la foc - nu sunt atat de populare, dar merita luate in calcul deoarece aceste modele de spoturi led incastrate au o carcasa ignifuga ceea ce ofera un plus de siguranta.

Spoturi led de exterior dimabile - in cazul acestora cu ajutorul unui variator de perete putem regla intensitatea luminoasa dupa bunul plac.

Spoturi led antracit, negru si alb - sunt cele mai populare culori ale modelelor de spoturi incastrate in tavan.

 

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te