Spoturi Tavan Living Incastrate, Orientabile si Dimabile Modele 2022

Spoturi LED living

Daca te afli in cautarea unor spoturi led pentru living, aici vei gasi cele mai potrivite modele de spoturi led incastrate. In combinatie cu o lustra led moderna, poti crea un “adevarat spectacol de lumini”.

Cand discutam despre de un living iluminat cu spoturi led, alegerea acestora este foarte importanta.
Indiferent de tipologia locuintei, livingul este punctul central al oricarei case. Este acel loc in care petreci o mare parte din timp, alaturi de cei dragi.

Modele spoturi tavan rigips

Inainte de a te focusa pe anumite modele de spoturi led pentru living, va trebui sa te decizi asupra tipului de montaj: Spot LED incastrat in tavan sau Spot LED aplicat pe tavan? Daca iti plac modelele de spoturi aplicate pe tavan, vezi categoria aici: Spoturi Aplicate pe tavan

Modele spoturi LED Living

In cazul in care prefer spoturile incastrate, in cele de mai jos dorim sa-ti prezentam principalele preferinte ale clientilor nostri atunci cand aleg un astfel de spot led incastrat:

Spot LED Incastrat in tavan orientabil – se deosebeste de celelalte spoturi led fixe prin faptul ca poti orienta lumina catre o anumita zona.

Spot LED Incastrat dimabil – aceste modele de spoturi pentru living sunt destul de solicitate. Asta deoarece putem regla intensitatea luminoasa dupa bunul plac. Daca un spot led incastrat furnizeaza o lumina puternica, tot ce trebuie sa facem este sa-l reglam din variatorul de perete. De regula, aceste tipuri de spoturi led dimabile sunt putin mai costisitoare, dar merita pe deplin.

Mini Spot LED – sunt spoturi led mici dupa cum este si numele acestora. De regula aceste mini spoturi led sunt de dimensiuni reduse si se preteaza excelent in tavanele de rigips.

Acum, daca te-ai decis asupra formei, in aceasta categorie de spoturi led incastrate pentru living vei putea alege o parte dintre acestea in functie de culoare. In aceasta categorie vei putea gasi: Spoturi led negre, spoturi led gold, spoturi led albe, spoturi led pe antracit etc.

De cate spoturi LED pentru Living am nevoie?

Avem nevoie de mai multe date pentru ati putea spune un numar exact, pentru acest lucru trebuie sa realizam cateva calcule pentru stabilirea necesarului de iluminat, apoi iti putem propune. Pentru acest lucru te rugam sa ne contactezi telefon: 0737-360000 sau prin mail office@ledhome.ro

 

Filtre
Spot LED Incastrat in tavan Alb 7W Lumina calda sau Neutra CRI80
Stoc furnizor, disponibil pe comanda!
Descoperă eleganța și eficiența cu Spotul LED Încastrat în Tavan - 7W, Dimabil, CCT și Slim! Creează atmosfera perfectă cu lumina personalizabilă, bucurându-te de designul subțire și rezistența la apă. Transformă-ți spațiul și beneficiază de eficiență luminată remarcabilă, totul la cel mai bun raport calitate-preț. Cumpără acum pentru a aduce strălucire și modernitate în fiecare colț al casei tale!
137,00 lei