Corpuri de iluminat incastrate in perete spoturi pentru trepte

Spoturi incastrate in perete

Spoturi incastrate in perete, trepte si scari.

Aceste modele de spoturi led incastrate in perete sunt special concepute atat pentru un astfel de montaj. Rolul unui spot led incastrat in trepte si scari este de a crea un design aparte si totodata pentru a oferi un iluminat de siguranta.

Spoturi incastrate in perete

Cand ne dorim sa incastram un spot led in perete trebuie sa stabilim de la bun inceput daca peretele se afla in interiorul locuintei sau in exteriorul acesteia. Un spot led incastrat intr-un perete exterior va trebui sa fie rezistent la umiditate, cu alte cuvinte sa aiba gradul de protectie minim ip54 sau ip65. In cazul in care spotul va fi incastrat intr-un perete interior, acesta trebuie sa fie montat la o inaltime suficient de mare, astfel incat apa sa nu ajunga accidental pe spot. Chiar si asa, indiferent daca alegem sa incastram spoturi in perete, recomandarea noastra este ca spotul led sa aiba grad de protectie.

Spoturi incastrate in scari

  Spoturile incastrate in scari sunt foarte populare. Asta deoarece furnizeaza o lumina de siguranta si totodata se creaza un design deosebit. Acest modele de spoturi pentru scari au de regula dimensiuni reduse si sunt disponibile in tot felul de forme si culori: patrat, rotund, dreptunghi si alb, negru, gold, gri etc.

  Montarea unor spoturi led incastrate in scari, alaturi de o banda led pentru trepte poate fi o combinatie castrigatoare.

Spoturi incastrate in trepte de exterior

  Destul de populare si des intalnite spoturile incastrate in treptele de exterior merita luate in considerare daca va doriti sa fiti intampinati de o lumina buna. Exact ca la modelele de mai sus, un spot led incastrat in trepte joaca acelasi rol: de siguranta si de design. Gradul de protectie a unui spot led incastrat in perete trebuie sa fie de minim ip54 si ip65.

Filtre