×

Corpuri Iluminat Baie

Corpuri de iluminat Baie Spoturi LED Plafoniere Aplice IP54 IP65 IP67
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Corpuri de iluminat pentru baie

    Un corp de iluminat pentru baie ales corect va face intotdeauna diferenta. Fie ca discutam despre un spot led incastrat sau aplicat, o plafoniera sau un corp de iluminat atasat de oglinda din baie, aceste corpuri de iluminat trebuie sa furnizeze suficienta lumina si sa functioneze in conditii de maxima siguranta.

     Dupa ce ati achizitionat corpurile de iluminat pentru living, dormitor, bucatarie si ati ajuns la baie, va nevoie sa fiti atenti la cateva detalii importante precum: gradul de protectie impotriva umiditatii, gradul de orbire si temperatura de culoare.

     Acum sa le luam pe rand...

Grad de protectie impotriva umiditatii: Corp de iluminat cu IP44 sau IP65

   Sa luam spre exemplu un spot led incastrat pentru tavanul din baie. Din prisma diferentelor bruste de temperatura se va forma condens. Montarea unui spot led incastrat sau aplicat intr-o baie fara sa aiba gradul de protectie minim IP44 reprezinta un risc. In linii mari acest grad de protectie ip44 ne asigura ca acest spot nu va fi afectat de umiditate. In cazul in care doriti sa montati un spot led pentru cabina de dus, va trebui sa va orientati catre un spot cu ip65. Pentru a ilumina in siguranta o baie, aceasta conditie este obligatorie.

   Acelasi lucru este valabil si pentru o plafoniera moderna montata in baie.

Gradul de oribire a unui corp de iluminat din baie

   In fisele tehnice o sa vedeti acest grad de orbire notat ca UGR.Lumina unui astfel de corp de iluminat cu UGR <19 nu va orbi. Practic putem privi spre tavan fara ca lumina se deranjeze.

Temperatura de culoare a unui corp de iluminat din baie

   Baia este un loc in care desfasori tot felul de activitati. Din punctul nostru de vedere, lumina ambientala a unui corp de iluminat trebuie sa aiba 3000K.Asta deoarece lumina va fi calda, placuta si relaxanta.

   In schimb pentru activitatile care-ti solicita vederea si trebuie sa fii atent la detalii precum: Machiajul, barbieritul, aranjarea parului etc noi recomandam o lumina neutra 4000K.

   In concluzie poti monta un corp de iluminat pe oglinda din baie care sa aiba 4000K, iar pe tavan poti alege o plafoniera sau cateva spoturi incastrate care sa fie 3000K

 

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te