Șină spoturi led incastrata, aplicata pe tavan, conectori montaj

Accesorii Sina Spoturi Led

Filtre
Sina spoturi LED 4 Linii 2M Alb sau Negru
In stoc
Descoperă versatilitatea și eleganța cu Sina Spoturi LED Trifazică - alegerea perfectă pentru iluminatul modern. Disponibilă în variantele elegante de culoare, alb sau negru, această sina este cunoscută pentru performanța sa desăvârșită în susținerea spoturilor LED, indiferent de greutate. Poate fi suspendată cu grație sau aplicată direct pe tavan, adaptându-se cu ușurință oricărui stil de design interior. Cu finisaje de calitate superioară și construcție solidă din aluminiu, această sina trifazică pentru spoturi LED aduce un plus de rafinament și lumină fiecărui spațiu. Alege iluminatul inteligent și stilat cu Sina Spoturi LED Trifazică - simplu, dar impactant!
317,00 lei
Nou
Sina incastrata spoturi LED 3 Metri Neagra
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Sina spoturi LED Incastrata 3 metri
 Aceasta sina incastrata se utilizeaza pentru alimentarea cu energie electrica a unui sistem de iluminat pe sina. Sina este dotata cu 4 linii, ceea ce va permite sa aprindeti individual unul dintre cele doua circuite de alimentare.Sina pentru spoturi LED poate fi incastrata in tavanul de rigips carton si este compatibila cu spoturile led ce au conectori de alimentare cu 4 linii. Sina este realizata integral din aluminiu. Sina vine fara accesorii, acestea se comanda separat!
Conector de imbinare sina 4 linii M2
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Conector de imbinare pentru sina cu 4 linii cu posibilitate de alimentare
   Acest conector de imbinare se va utiliza cand este nevoie ca doua sine sa fie unite intre ele.  Fata de celalalt model disponibil, in cazul acestuia avem posibilitatea sa alimentam sina pentru spoturi led direct din el.      Spre exemplu, avem de imbinat doua sine si cablul se afla pe mijlocul tavanului, cu ajutorul acestui conector putem alimenta sina direct din acesta.    
83,00 lei
Conector de imbinare sina 4 linii M2
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Conector de imbinare pentru sina cu 4 linii.
   Acest conector de imbinare se utilizeaza cand trebuie sa unim doua sine pentru spoturi led. Pentru a ajunge la dimensiunea dorita, intre cele doua sine se introduce acest conector.    Este compatibil doar cu acest tip de sina.
59,87 lei
Sina spoturi incastrata 3 metri
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Sina spoturi LED Incastrata 3 metri
   Aceasta sina incastrata se utilizeaza pentru alimentarea cu energie electrica a unui sistem de iluminat pe sina. Sina este dotata cu 4 linii, ceea ce va permite sa aprindeti individual unul dintre cele doua circuite de alimentare.   Sina pentru spoturi LED poate fi incastrata in tavanul de rigips carton si este compatibila cu spoturile led ce au conectori de alimentare cu 4 linii.    Sina este realizata integral din aluminiu. Sina vine fara accesorii, acestea se comanda separat!