Aplice LED Exterior pentru fatade - Vezi promotiile in curs

Aplice Perete Exterior

Aplice LED de exterior

   Montajul unei aplice led pe un perete exterior al casei tale va crea un design unic. In functie de modelul de aplica led ales, aceasta poate furniza o lumina de sarcina sau va crea un iluminat arhitectural deosebit.

   Iluminatul exterior cu ajutorul unei aplice led momntata pe perete va influenta in mod semnificativ impresia generala a cunoscutilor, atunci cand le vor vedea aprinse. De cele mai multe ori aceste aplice de exterior sunt utilizate ca elemente de decor.

Proprietati importante ale unei aplice led de exterior

  Noi, cei de la ledhome.ro comercializam aplice led de exterior special concepute pentru a rezista in timp, fara a sa fie afectate de diversele conditii meteorologice.

   Diferenta de calitate la o aplica de exterior se face prin durabilitate si calitatea materialelor utilizate. O aplica led montata pe un perete exterior va trebui in mod obligatoriu sa fie bine ermetizata, iar culoare si materialul din care este realizata sa nu fie afectata in timp.

  Pe site-ul nostru veti gasi doua tipuri de materiale din care este realizata corpul unei aplice led de exterior: Aluminiu si Rasina.

Care sunt avantajele iluminatului cu ajutorul unei aplice led de exterior?

- Rol de securitate, o lumina aprinsa va descuraja un potential intrus,

- Va crea un design unicat al casei,

- Pot fi montate in exterior si nu vor fi afectate de ploaie, vand, inghet sau caldura excesiva.

Ce tipuri de aplice LED de exterior exista?

   In gama noastra de aplice de exterior, veti gasi tot felul de modele noi, chiar din acest an 2023. Unele aplice de exterior au rol decorativ, altele sunt pentru iluminatul de sarcina.

   In functie de modelul ales, aplica led poate fi montata pe un perete sau pe tavan.

   Cu bec sau cu led integrat. Exact ca in cele de mai sus, acest lucru depinde de model. O aplica led poate avea ledul integrat, sau poate fi dotata cu o dulie clasica, la care puteti schimba becul.

Sfaturi pentru cumpararea unei aplice LED de exterior!

 - Inainte de a realiza achizitia propriu zis, realizati-va o imagine de ansamblu a ceea ce vreti sa face.Cu alte cuvinte, vreti o lumina in fata usii sau doriti sa creati un design de iluminat?

- Alegeti corpuri de iluminat cu gradul de protectie de minim ip54

- Ganditi-va ca acest corp va fi montat in exterior, alegeti un corp de iluminat calitativ

Indiferent de situatie, daca aveti nevoie de ajutor, echipa ledhome.ro este mereu pregatita sa va ajute cu un sfat bun!

Filtre
-10%
Aplice de exterior IP54 cu 2XGU10
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice de exterior cu lumina in doua directii
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele sunt dotate cu doua dulii GU10, ce vor furniza lumina in doua directii. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata in doua directii✅ Aplica de exterior disponibila in 2 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
201,83 lei
224,25 lei
Aplica de exterior 1xGU10 si 5 Culori Disponibile
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice de exterior cu lumina intr-o directie
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele sunt dotate cu o dulie GU10, ce vor furniza lumina intr-o singura directie. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior 1xGU10 sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata intr-o singura directie✅ Aplica de exterior disponibila in 5 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete exterior, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
205,85 lei
Aplica de exterior IP54 cu o dulie GU10 5 Culori Disponibile
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice perete exterior cu lumina intr-o directie
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele de exterior sunt dotate cu o dulie GU10, ce vor furniza lumina intr-o singura directie. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior 1xGU10 sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Design modern pretabil pentru casele cu "personalitate"✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata intr-o singura directie✅ Aplica de exterior disponibila in 5 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete pentru exterior, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
183,99 lei
Aplica de exterior IP54 cu 2XGU10 si 5 Culori Disponibile
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice perete exterior cu lumina in doua directii
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele de exterior sunt dotate cu doua dulii GU10, ce vor furniza lumina in doua directii. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior cu doua dulii sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior 2xGU10 sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Design modern pretabil pentru casele cu "personalitate"✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata indoua directii✅ Aplica de exterior disponibila in 5 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete pentru exterior, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
217,35 lei