×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Bun venit!
Filtreaza
Price
-
Putere
Temperatura de culoare
Senzor de miscare
Tensiunea de alimentare

Proiectoare LED cu senzor de miscare

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Proiectoare cu senzor de miscare

  Incepe instantaneu sa economisesti folosind un proiector cu senzor de miscare. Aceste proiectoare cu led si senzor de miscare sunt de o calitate foarte buna, fiind dotate cu leduri si componente a unor producatori consacrati precum: Epistar, Sanan, Philips etc.

Constructie proiector cu senzor de miscare.

  Achizitia de pe site-ul ledhome.ro a unui proiector led cu senzor de miscare nu ar trebui sa fie foarte dificila. Toate aceste proiectoare cu senzor sunt realizate din aluminiu turnat si sunt bine izolate. Acest lucru face ca un proiector led sa reziste cu succes in timp, fara a fi influentat de conditiile meteorologice.

  Ledurile proiectorului sunt protejate cu o sticla termorezistenta.

Detalii senzor de miscare

  Un proiector cu senzor de miscare face ca lumina sa se aprinda doar atunci cand detecteaza miscare, fara a fi nevoie sa-l aprindeti manual.

  Senzorul de miscare cu care sunt dotate aceste proiectoare led, detecteaza miscarea de la o distanta de maxim 8metri.

De precizat este faptul ca senzorul de miscare este reglabil: sus/jos si stanga/dreapta.

  Pe spatele senzorului de miscare veti regasi 3 reglaje cu care va puteti realiza propria configuratie de iluminat: Cand sa se aprinda, cat sa stea aprins si viteza cu care se trece prin fata senzorului. Toate aceste reglaje ale proiectorului cu senzor de miscare, fac ca acesta sa nu functioneze aleatoriu si necontrolat.

Montaj proiector led cu senzor de miscare

   Montajului proiectorului led se realizeaza destul de usor. Proiectorul led vine pre cablat si trebuie conectat la reteaua electrica.

   Suportul de prindere si reglare cu care vin insotite toate aceste proiectoare led cu senzor de miscare, va permite sa directionati corpul de iluminat catre zona de interes.

   Indiferent ca sunteti in cautarea unui proiector led cu senzor de miscare de 10W, 20W, 30W, 50W pe ledhome.ro veti putea achizitiona doar proiectoare led de calitate.
 
 Se recomanda ca montajul se va realiza doar de personal calificat!

Vezi mai mult

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te