Click for more products.
No produts were found.
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Putere
Model LED
Nr. LED
Temperatura de culoare
Grad de protectie la umiditate
Amperaj

Banda LED Rigida

Banda LED Rigda Super Eficienta
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Banda LED Rigida in Bucatarie, Baie, Scafe, Mobila, Acvariu

   Asemanatoare cu o banda led flexibila, banda led rigida se remarca prin faptul ca ledurile sunt montate pe o fasie din aluminiu de cca. 1-2mm.

   Avantajele unei benzi led rigide sunt date de o racire suplimentara, o durata de viaţa mai mare a ledurilor si nu in ultimul rand o eficienţa luminoasa mai ridicata.

   Banda cu led rigida se alimenteaza la o tensiune de 12V si pentru funcţionarea acesteia vei avea nevoie de un transformator la 12V.

Banda LED Rigida cu talpa din aluminiu

   In primul rand pentru orice banda led trebuie sa asiguram un sistem de racire pentru a prelungi durata de viaţa a acesteia (de cele mai multe ori utilizam un profil din aluminiu pentru banda LED). Banda LED Rigida are Ledurile lipite pe o fasie din aluminiu ce asigura o racire suplimentara, prelungind considerabil durata de viaţa. Un alt avantaj al acestei fasii din aluminiu este ca ledurile vor sta drepte si nu se vor incovoia.

Dimensiuni Banda led rigida

   Lungimea standard a unei benzi led rigide este de un metru, iar laţimea acestea fiind de 1,2cm. De precizat este faptul ca banda led rigida poate fi secţionata la dimensiunea dorita.In funcţie de modelul de banda led rigida, secţionarea se poate face din 5 in 5 cm sau din 3 in 3 cm.

Numar de leduri banda led Rigida

   Majoritatea benzilor led rigide comercializate de site-ul ledhome.ro au minim 72leduri/metru. Unele dintre benzile led rigide avand chiar si 144leduri pe metru.

Conteaza atat de mult numarul de leduri la o banda?

   Depinde de situaţie si de ceea ce urmeaza sa realizez. O banda cu multe leduri pe metru va asigura o lumina uniforma si puternica.

 Lumina constanta si puternica a benzilor cu led.

   Dupa o anumita perioada benzile LED isi vor pierde din intensitatea luminoasa, dar in cazul acestor modele aceste modele lumina ramane constanta.

Profil Aluminiu Banda LED Rigida

   Recomandam ca montajul unei benzi led rigide sa fie realizat intr-un profil din aluminiu.Acest profil led va asigura un plus de racire.

    Aplicaţii pentru banda LED Rigida: iluminat scafe, iluminat mobila, iluminat acvariu led, iluminat interior de decor, iluminat scari, iluminat baie, etc.

   Banda LED Rigida se potriveste perfect montajului aplicat pe tavan in scafe.In combinatie cu spoturile led aplicate sau incastrate pe tavan se va crea un efect aparte.

Meniu

Contul tau

Click for more products.
No produts were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Conecteaza-te