Bun venit!
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Putere
Model LED
Nr. LED
Temperatura de culoare
Grad de protectie la umiditate
Amperaj

Banda LED Rigida

Cauti o banda LED Rigida pentru mobila din bucatarie?
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Banda LED Rigida pentru Iluminat de interior: Bucatarie, Baie, Scafe, Mobila, Acvariu

   Asemanatoare cu o banda LED clasica, aceasta banda LED rigida vine in plus cu o serie de avantaje ce fac ca aceasta sa fie net superioara din punctul de vedere al calitatii si al eficientei:

Banda LED pe talpa din Aluminiu

   In primul rand pentru orice banda led trebuie sa asiguram un sistem de racire pentru a prelungi durata de viata a acesteia (de cele mai multe ori utilizam un profil din aluminiu pentru banda LED). Banda LED Rigida are Ledurile lipite pe o fasie din aluminiu ce asigura o racire suplimentara, prelungind considerabil durata de viata. Un alt avantaj al acestei fasii din aluminiu este ca ledurile vor sta drepte si nu se vor incovoia.

Dimensiuni Banda LED

   Banda LED Rigida vine cu o lungime standard de 1 metru (fata de cea clasica de 5metri) si 1,2 cm latime. Poate fi taiata la dimensiunea dorita.

Numar de leduri banda led Rigida

   Chiar si cantitatea de leduri este mai mare fata de standardul benzilor led clasice. O bara de banda led rigida standard are 72leduri pe metru, fata de 60led-uri/m. De altfel, avem modele care au si 144leduri pe metru ceea ce asigura o uniformitate extraordinara a luminii.

 Lumina constanta si puternica.

Dupa o anumita perioada benzile LED isi vor pierde din intensitatea luminoasa, dar in cazul acestor modele aceste modele lumina ramane constanta.


Aplicatii pentru banda LED Rigida: iluminat scafe, iluminat mobila, iluminat acvariu led, iluminat interior de decor, iluminat scari, iluminat baie, etc.

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te